Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şifa olsun inşallah. Kaçıncı haftadayken oldunuz? ben de aşı oldum gebelik yok şu an ama ikinci dozdan ne kadar zaman sonra düşünsem gebeliği kararsızım
Merhaba, ben de gebelik planlıyorum. Doktoruma sordum. O zaman sadece sinovac aşısı gelmişti. O da olabilirsin hiçbir sorun yok dedi. Yeni gelen aşıyla ilgili bir bilgim yok.
Şifa olsun inşallah. Kaçıncı haftadayken oldunuz? ben de aşı oldum gebelik yok şu an ama ikinci dozdan ne kadar zaman sonra düşünsem gebeliği kararsızım
Geçen ay ilk dozumu yaptırdım (sinovac) doktor 2.dozdan sonra 1ay bekleyip gebelik planlamamı önerdi. Biontech için internette 3ay beklenmeli gibi bir haber okumuştum biraz ürküttü beni o yüzden sinovac tercih ettim mutlaka doktorunuza danışın
Geçen ay ilk dozumu yaptırdım (sinovac) doktor 2.dozdan sonra 1ay bekleyip gebelik planlamamı önerdi. Biontech için internette 3ay beklenmeli gibi bir haber okumuştum biraz ürküttü beni o yüzden sinovac tercih ettim mutlaka doktorunuza danışın
Ben sordum doktoruma olmanı öneririm dedi. Ama benim aşılama yapıldı ve aşılama günüm çok yakındı sorduğumda olmadım o yüzden. Evet sinovac icinde ölü virüs bulunduran klasik asi türüymüş. Biontec daha farklı sanırım.