Gebeliğe Hazırlık Gebelik ve kovid aşısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birkadinnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
107
53
28
36
Gebelik planlayanlar koronavirus aşısı olmayi düşünüyor musunuz? Doktorlarinizin görüşünü aldiniz mı?

Ben hamile olduğumu bilmeden oldum doktor sorun olmadığını söyledi. Sağlık ocağındaki hemşirede zaten yapılıyor hamile bayanlara dedi
Şifa olsun inşallah. Kaçıncı haftadayken oldunuz? ben de aşı oldum gebelik yok şu an ama ikinci dozdan ne kadar zaman sonra düşünsem gebeliği kararsızım

Merhaba, ben de gebelik planlıyorum. Doktoruma sordum. O zaman sadece sinovac aşısı gelmişti. O da olabilirsin hiçbir sorun yok dedi. Yeni gelen aşıyla ilgili bir bilgim yok.

Şifa olsun inşallah. Kaçıncı haftadayken oldunuz? ben de aşı oldum gebelik yok şu an ama ikinci dozdan ne kadar zaman sonra düşünsem gebeliği kararsızım
Çok erken dönemdeymiş ilk haftalardaymışım 2.dozdan sonra. Allahın izniyle ne zaman isterseniz bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Gebelik planlayanlar koronavirus aşısı olmayi düşünüyor musunuz? Doktorlarinizin görüşünü aldiniz mı?
Geçen ay ilk dozumu yaptırdım (sinovac) doktor 2.dozdan sonra 1ay bekleyip gebelik planlamamı önerdi. Biontech için internette 3ay beklenmeli gibi bir haber okumuştum biraz ürküttü beni o yüzden sinovac tercih ettim mutlaka doktorunuza danışın

10 gün önce oldum biontech asisi doktorum bunu önerdi ve korunma vermedi kendisi riskli gebelik uzmanı doc

Ben sordum doktoruma olmanı öneririm dedi. Ama benim aşılama yapıldı ve aşılama günüm çok yakındı sorduğumda olmadım o yüzden. Evet sinovac icinde ölü virüs bulunduran klasik asi türüymüş. Biontec daha farklı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…