Bu konuda merak ettiklerinizi elimden geldiğince yanıtlayabilirim arkadaşlar
Diş hekimi misinin bende dis,protez teknisyeni:)
Bu konuda merak ettiklerinizi elimden geldiğince yanıtlayabilirim arkadaşlar
Ben dişime kanal tedavisi yaptırdım 3 ay önce ama son 2 haftadır sıcak bşy yediğimde ağrı yapıo sinirleri alındığı halde ben niye ağrı çekiyorum
Merhaba. ben 5 haftalik hamileyim. ve tek bir disimde problem yasiyorum. cekilmesi gereken kirilmis ve neredeyse damaga gomulmus bir dis. hamileyken dis uzerinde.yapilacak herhangi bir islem bebege veya gebelik surecine zarar verir mi ? yarfim edersen sevinirim canim
Slm cnm öncelikle gebeligin hayirli olsun darisi basima gebelik sürecinde dis tedavilerini 4-7. Aylar arasinda yaptirabilirsin tabi riskli bir gebeligin yoksa
ben de 5 haftalık hamileyim ve diş sorunum var çürümüş kırılmış sadece kökü kalan bi 2o lik dişgebelik süreside çekilmesi daha doğrusu vurulan uyuşturucu iğnelerin bir etkisi olur mu bebeğe?
Cnm düsuk riskin yoksa 4 ile 6 ay aradinda cekimin yapilabilir ama sana cok sikinti vermiyorsa hamilelikten sonraya birak cekimini
teşekkür ederim , ben de çok acil olmadan çekim düşünmüyorum da ola ki şiddetli bir şekilde ağrısı oldu bilgi almak için sordum
Yeni gördüm yazdığını kusura bakma ewt sdc sıcak değdiğinde ağrı var soğukta yok sanırım apse yaptı
Olabilir cnm gebelik var miydi sende varsa kacinci ayindasin
Çok şükür hamileyim 4. Aydayım
Tmm cnm süper 1 doktora göster tedavini bu donemde yaptirabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?