gebelik ve öncesi ağız-diş sağlığı

canbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
365
0
26
35
Bu konuda merak ettiklerinizi elimden geldiğince yanıtlayabilirim arkadaşlar

Ben dişime kanal tedavisi yaptırdım 3 ay önce ama son 2 haftadır sıcak bşy yediğimde ağrı yapıo sinirleri alındığı halde ben niye ağrı çekiyorum :(

Sıcak ağrısının 2 nedeni vardır canım birincisi soğuk ağrıyı dindiriyorsa dişte iltihap olusmustur
ikincisi diş soğukta da ağriyorsa ya ek bi kanal vardir siniri alinmamistir yada yanindaki dislerden biri agriyordur

Merhaba. ben 5 haftalik hamileyim. ve tek bir disimde problem yasiyorum. cekilmesi gereken kirilmis ve neredeyse damaga gomulmus bir dis. hamileyken dis uzerinde.yapilacak herhangi bir islem bebege veya gebelik surecine zarar verir mi ? yarfim edersen sevinirim canim

Son düzenleme:
Merhaba. ben 5 haftalik hamileyim. ve tek bir disimde problem yasiyorum. cekilmesi gereken kirilmis ve neredeyse damaga gomulmus bir dis. hamileyken dis uzerinde.yapilacak herhangi bir islem bebege veya gebelik surecine zarar verir mi ? yarfim edersen sevinirim canim

Slm cnm öncelikle gebeligin hayirli olsun darisi basima gebelik sürecinde dis tedavilerini 4-7. Aylar arasinda yaptirabilirsin tabi riskli bir gebeligin yoksa

Slm cnm öncelikle gebeligin hayirli olsun darisi basima gebelik sürecinde dis tedavilerini 4-7. Aylar arasinda yaptirabilirsin tabi riskli bir gebeligin yoksa

ben de 5 haftalık hamileyim ve diş sorunum var çürümüş kırılmış sadece kökü kalan bi 2o lik diş :( gebelik süreside çekilmesi daha doğrusu vurulan uyuşturucu iğnelerin bir etkisi olur mu bebeğe?

ben de 5 haftalık hamileyim ve diş sorunum var çürümüş kırılmış sadece kökü kalan bi 2o lik diş :( gebelik süreside çekilmesi daha doğrusu vurulan uyuşturucu iğnelerin bir etkisi olur mu bebeğe?

Cnm düsuk riskin yoksa 4 ile 6 ay aradinda cekimin yapilabilir ama sana cok sikinti vermiyorsa hamilelikten sonraya birak cekimini

Cnm düsuk riskin yoksa 4 ile 6 ay aradinda cekimin yapilabilir ama sana cok sikinti vermiyorsa hamilelikten sonraya birak cekimini

teşekkür ederim , ben de çok acil olmadan çekim düşünmüyorum da ola ki şiddetli bir şekilde ağrısı oldu bilgi almak için sordum

Yeni gördüm yazdığını kusura bakma ewt sdc sıcak değdiğinde ağrı var soğukta yok sanırım apse yaptı

Back
X