Gebelik ve ovülasyon hakkımda bilgisi olan?

ablacım çok genel başlık açmışsın. hamile kalmanın mı incelikleri lazım sana hamilelikten kaçınmanın incelikleri mi ? ne vereyim abime :-)

Sağol ya, hergün ovülasyon testini götürüp gösteririm.
Tecrübeli arkadaşlardan ovülasyon Testi için bilgi istiyorum

Derdinizi konunuzda net anlatmış olsanız işinize yaramayacak cevaplar almazsınız. Evet ovülasyon testinizi de doktora götürüp danışabilirsiniz. Doktorlar bunun için var.
Ayrıca bu konu için mevcut topic var ve gayet aktif bildiğim kadarıyla, öyle değil mi?

Siz sorunuzu sorun. Her iki hamileligimi ovulasyon testi ile planladim.belki yardimci olabilirim

Bunlar benim testleri hala devam ediyorum, yumurtlama için tamamen mi koyu olması lazım? Bunların arasında var mı acaba yumurtlama?

Eklentiler

• IMG_20181224_150103.webp
    IMG_20181224_150103.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 76
Bunlar benim testleri hala devam ediyorum, yumurtlama için tamamen mi koyu olması lazım? Bunların arasında var mı acaba yumurtlama?

Sıvı alımına ve wc olayına dikkat ediyor musunuz ? en az 2 saat sıvı almadan ve 4 saat wc ye gitmeden sabah 10 dan sonra ve akşam 8 den önce yapmanız daha iyi olacaktır özellikle 11-5 arası daha garanti bana göre :bicak:Testinizde çok koyuluk göremedim ya çizgiyle aynı eşitlikte olmalı ya da daha da koyu olmalı yumurtlama belirtisi olarak bir de belki resimden kaynaklanıyordur en koyu görünen 14.gün gibi geldi :KK8:24-36 saate kadar çatlama süresi var o sürede çatladıysa hamilelik şansı olur :KK19:

Sıvı alımına ve wc olayına dikkat ediyor musunuz ? en az 2 saat sıvı almadan ve 4 saat wc ye gitmeden sabah 10 dan sonra ve akşam 8 den önce yapmanız daha iyi olacaktır özellikle 11-5 arası daha garanti bana göre :bicak:Testinizde çok koyuluk göremedim ya çizgiyle aynı eşitlikte olmalı ya da daha da koyu olmalı yumurtlama belirtisi olarak bir de belki resimden kaynaklanıyordur en koyu görünen 14.gün gibi geldi :KK8:24-36 saate kadar çatlama süresi var o sürede çatladıysa hamilelik şansı olur :KK19:
ana nehir en son bekardın yemek sayfanı takip ederdim senin:KK200:

Cidden mi? O gün ilişki olmadı ama sonraki iki gün oldu, şansımız var mıdır sizce? Bir de bu aralar akıntım var beyaz uzayan ona yumurtlama akıntısı diyorlar kafam karıştı o yüzden:110:
evet yumurtlama oluştuğunda akıntın olur şeffaf uzayan.

Back
X