- Konu Sahibi elmaliturta48
Tebrikler resmen ben buradayım diyorEki Görüntüle 3709810 kızlar bu sabah yaptım bunu daha da belirginleşmiş mi? 3. Dakikada oluştu çizgi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler resmen ben buradayım diyorEki Görüntüle 3709810 kızlar bu sabah yaptım bunu daha da belirginleşmiş mi? 3. Dakikada oluştu çizgi.
Tebrikler resmen ben buradayım diyor![]()
T koyuysa ve giderek koyulasiyorsa hamilesin diyorlar. Benim regl günüme 2 ve 3 gün kala ovulasyon testlerim boyleydi. Sonra koyulaşmaya devam etti ama onları çekmedim.Kızlar merhaba normalde bugün adet günüm 28 günde bir oluyorum en son adet tarihim 28 Ocak siyah arka plan dün yaptığım ovulasyon kırmızı arka plan da bugün yaptığım gebelik testim olmadığı için bunu yaptım yardımcı olabilir misiniz gebelik olabilir mi
Bende t baya belirgin gibi ama başka testim kalmadıT koyuysa ve giderek koyulasiyorsa hamilesin diyorlar. Benim regl günüme 2 ve 3 gün kala ovulasyon testlerim boyleydi. Sonra koyulaşmaya devam etti ama onları çekmedim.
Aldınız mi test?Bende t baya belirgin gibi ama başka testim kalmadı![]()
Gebelik var bence kan verdiniz mi ?Eki Görüntüle 3709810 kızlar bu sabah yaptım bunu daha da belirginleşmiş mi? 3. Dakikada oluştu çizgi.
Çıkamıyorum ki evim çok uzak ama çok merak ediyorumAldınız mi test?
Cuma günü vericem inşallah.Gebelik var bence kan verdiniz mi ?
Testler çok koyu kan verinKızlar bugün hem normal hem erken test aldım beyaz olan normal gebelik testi pembe kapağı olan erken gebelik
1090 çıktı şuan hastaneden yeni geldim kızlar 1 gün gecikmede böyleçıkması normal miTestler çok koyu kan verin![]()
Tebrikler1090 çıktı şuan hastaneden yeni geldim kızlar 1 gün gecikmede böyleçıkması normal mi![]()
Çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla getirsin inşallah isteyen herkese nasip etsinTebriklerbenim o konuda bilgim yok malesef
Sonucunuzu merak ettimCuma günü vericem inşallah.