Gebelik ve ovulasyon testi

cansin66

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
16
Bi süredir korunmuyoruz bebek istiyoruz ve pkos hastasıyım yumurtlama günlerimi değerlendirdim reglim 4-5 gün gecikti gecikme günü gebelik testi yaptım negatifti bugün de ovulasyon testi yaptım görseldeki gibi çıktı regl gecikip testin böyle çıkması mümkün mü gebeliği bu şekilde öğrenenlerde oluyor yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_8860.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 400
Merhaba bu şekilde koyu çıkınca hamilelik ihtimali oluyor. İsterseniz. Bir test yapın, 4-5 gecikme olmus zaten. Ama dediğim gibi çoğu kişi ovulasyon testi ile öğrenmiş oluyor gebeliğini. Bence sizinki de pozitif gibi

Ben bu şekilde öğrendim ama sizinki koyu değil. Benimki test çizgisinden daha koyuydu. Bu her zaman çıkabilecek bir çizgi bence.

Ben sırf denemek için gebeliğimde ovülasyon testi yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı. Üstelik betam 11 binlerdeydi. Benim için bir şey ifade etmemişti açıkçası.

Reglime daha var 28 Haziran az önce yaptım hemen çektim fotoğraf sizce var mı b-good marka gebelik testi

Eklentiler

• 1000136267.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 325
  • 1000136266.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 339
Benimde durumum sizinle aynı. 4 5 gün gecikti test negatif ama yumurtlama tekrar yükselmeye başladı

Benimde durumum sizinle aynı. 4 5 gün gecikti test negatif ama yumurtlama tekrar yükselmeye başladı
Ovulasyon testi pik yaptıysa gebelik vardır bence ben ilk ovulasyon testi yaptım koyu çıkınca gebelik testi yaptım pozitifti buda ovulasyon testim

Eklentiler

• 1000486908.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 231
Ovulasyon testi pik yaptıysa gebelik vardır bence ben ilk ovulasyon testi yaptım koyu çıkınca gebelik testi yaptım pozitifti buda ovulasyon testim
Bugün gecikmenin kaçıncı günü yaptınız? Yada adetinize kaç gün kala ?

`