Gebelik ve pıhtı

Sutanesikadar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
41
26
3
31
günaydın arkadaşlar ,
Bir konuyla ilgili fikirlerinizi almak istiyorum . Eylül ayında regli oldum fakat normalde sürmesi gerektiğinden çok fazla sürdü. (Ortalama 10-12 gün) doktora gittiğimde kahverengi lastik pıhtılaşma olduğunu uzun sürdüğünü söyledim ve düşük yapıyorsun diyerek beta hcg testi yaptı.test sonucu 14.50 çıktı daha sonrasında ikinci test 28.58 çıktı doktor gebelik olabilir diyerek istirahat ve vajinal progestron verdi.3. Testi 73.38 çıktı kanamam şuan tamamen azaldı .Cuma günü bir daha kan testi yapacağız .benim öğrenmek istediğim bu şekilde durum yaşayanlar var mı ? Sizce gebelik devam eder mi ? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

Ben böyle bişey yaşamadım ama bu bahsettigin değerler iki gün arayla ise gayet güzel ilerliyor demek oluyor tabi herşeye hazır olmak lazım fakat stres yapmadan beklemeye çalış inşallah hayırlısıyla dilediğin gibi olur herşey

Ben böyle bişey yaşamadım ama bu bahsettigin değerler iki gün arayla ise gayet güzel ilerliyor demek oluyor tabi herşeye hazır olmak lazım fakat stres yapmadan beklemeye çalış inşallah hayırlısıyla dilediğin gibi olur herşey
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim açıkcası herşeye hazırım ama insan biraz da başkalarıylada konuşup fikir almak istiyor.Siz de inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Yerleşmedir gördüğünüz kan.
Bir arkadaşım 5 aydır hamile ve 5 aydır aralıksız kanaması var ,pıhtı da olabiliyor normal de .
Sıkıntısı yok bebeğin,, sağlıcakla oğlu büyüyor.
Sen testlerini vitaminlerini ihmal etme.
Allah ol derse olur :KK39:

Yerleşmedir gördüğünüz kan.
Bir arkadaşım 5 aydır hamile ve 5 aydır aralıksız kanaması var ,pıhtı da olabiliyor normal de .
Sıkıntısı yok bebeğin,, sağlıcakla oğlu büyüyor.
Sen testlerini vitaminlerini ihmal etme.
Allah ol derse olur :KK39:
:KK33: Böyle duydukça içim çok rahatlıyor...inşallah benimde aynı şekilde ilerler dualarım o yönde :110: evet herşey Allah’ın takdiri..

Back
X