Gebelik ve sedef hastalıgı

Floydblack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
942
369
53
Kızlar aranızda gebe olup sedef hastası olan var mı? Varsa hamilelik süresinde neler kullandınız kullandıgım ilaçlar kortizonlu doktorum devam edebilirsin dedi ama ben korkuyorum

Kızlar aranızda gebe olup sedef hastası olan var mı? Varsa hamilelik süresinde neler kullandınız kullandıgım ilaçlar kortizonlu doktorum devam edebilirsin dedi ama ben korkuyorum
Bir tanidigimda hamileyken hastaydı öyle yazık kadının heryeri öyle oldu ya ama ilacını bulamamıştı en son napti bilmiyorum cnm ama çoğalma riski için kesin çözümünü bulman şart .

Bir tanidigimda hamileyken hastaydı öyle yazık kadının heryeri öyle oldu ya ama ilacını bulamamıştı en son napti bilmiyorum cnm ama çoğalma riski için kesin çözümünü bulman şart .
Doktorum ilaçlara devam edebileceğimi söyledi canım ama yinede kortizonlu insan korkuyor

Canım ben 15 yaşımdan beri sedef hastasıyım. 28 yaşımdatım ve çok uzun zamandır kortizonlu kremleri bıraktım. Bir doktorum kertyol krem önermişti. Onu kullanıyorum. Vücudumu onunla nemlendiriyorum. Hamileliğim boyunca sedeflerim tertemiz oldu. Hatta hiç krem kullanma gereği duymadım bile. Kadın doğum doktorum erken doğum riskimden dolayı ciğer geliştirici iğne yaptı ve yaparken bu iğnenin iyi geleceğini söyledi. Gerçekten sedeflerim iyiydi o zaman. Doğum oldu. Sezeryan doğurdum. Bebeğim 55 günlük oldu. Yemin ediyorum sırtımı ve göbeğimi koparıp atasım geliyor. Kilo verdiğim için deri kendini topluyor şuanda. Bir de sezeryan dikişimin iyileşmesi için bence vücut savaş halinde bu da sedefleri etkiliyor. Başka açıklaması olamaz. Sedeflerim şuanda freni patlak kamyon gibi artıyor. İnşallah durur artık yoksa yandım ben.

Bende öyle kortizonlu krem verdi hamilelikte çok ama çok arttı emzirme döneminde gittim kortizonlu krem verdi mecbur kullandım insalalj bebeğe zararı çok yoktur

Bende öyle kortizonlu krem verdi hamilelikte çok ama çok arttı emzirme döneminde gittim kortizonlu krem verdi mecbur kullandım insalalj bebeğe zararı çok yoktur
Hametan krem var mavi renkli kutusu var. İlk sedefimi öğrendiğimde bana bunu vermişti doktor. Şimdi sezeryan dikişim için de meme ucu yarası için de bu kremi kullan dedi doktorum. Ara ara sedeflerime de sürüyorum. Geçende makale okudum. Çoğu sedef hastasının gebelikte sedefleri iyileşiyormuş ve doğumfan sonra çok hızlıartıyormuş. Araştırmasını yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…