gebelik ve sigara

lalezar25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
21
0
86
45
İstanbul
arkadaşlar aranızda trasfer sonrası sigarakullanan varmı aranızda.bide sunu merak ediyorum lütfen yardımcı olumusunuz.transferin 9.günü kanda baktırdım 11.1 cıktı sonuç sizce hamilemiyim.

slm canım ben kullandım halada kullanmaya devam edıyorum ama ıcerken icim acıyor kendımı sucluyorum sanıorım artık kullanmam bende 9 gu yaptırmıstım 26 cıkmıstı bugun test gunumdu 183 cıktı

slm canım ya senin adına cok sevindim benim test günüm yarın insaallh ben hamileyimdir.transferden sonra günde kac sigara ictin?

arkadaşlar aranızda trasfer sonrası sigarakullanan varmı aranızda.bide sunu merak ediyorum lütfen yardımcı olumusunuz.transferin 9.günü kanda baktırdım 11.1 cıktı sonuç sizce hamilemiyim.

maalesef bende transferden sonra kullandım çünkü kullanmassam daha çok stres yapıcaktım ki sters daha kötü ama hamiş olduğumu öğrendiğim gün son sigaramı içtim ve bıraktım çok şükür ama hala canım istiyor tabi başlamam mümkün değil inşallah hamişsindir ve sende bırakırsın

arkadaşlar ben 10 senedır sıgara kullanıyordum, tup bebek tedavısıne basladıgım ılk gun yanı 1 mayıs reglımın 3. gununde sıgarayı bıraktım ve içmiyorummmmm, sonucta gelısmekte olan mınıgıme oksıjen saglamak zorundayım :) sıgara tum gelısımını yavaslatıyo, erken dogum ya da dusuk olabılıyo, sımdı soyleyın bana, bu kadar ugrasmısken, hem maddı hem manevı caba sarf etmısken sıgara yuzunden herseyı sıfırlama ıhtımalıne deger mı??????????

tebrık edıyorum ne guzel bı davranış...............inş bebişin gelırde cesur annesını goruurrrrrrrr

olmuyoo canım sende bırak şu meretı..........en azından doğuma kaderrrrr..................tamam mı........bak ne ezıyetlerle elde edıyoruz mıllet gıbı şak dıye hamıle kalamıyoruz madıı manevı yıpranıyoruz................iğneler ilaçlar ve herşey hamıle kalmaklada bıtmıyo dokuz ay elımız yureğımızde olacak.............sen bırak guzelım...bu bebişine en guzel hedıye olssssssssss

off arkadaslar yaa.ne eziyetlere katlaniyoruz bebislerimiz için.hala sigarami yaa.biliyomusunuz anne her sigaradan çekisinde bebek sinermis.kacmak istermis.yazik degilmi ya.normal yolla hamile kalmiyoruzki.yapmayin arkadaslar.bende içiyodum.transferden sonra esimden çekiyodum.ama bebisimin bende oldugunu ögrenince tamamen biraktim.bebisimden bana tutunmasini isterken birde üstüne sigara içseydim tutunurmuydu o bana hiç.bize tutunmak için o yavrular neler çekiyodur kimbilir.birde üstüne sigara içerseniz nasil tutunsun o yavrucaklar.annelik fedakarlik ister.

slm arkadaşlar ben geçen sene eylül ayında ilk tüp bebek denememde sigarayı bıraktım ilk denememde negatif sonuç aldım.ikinci denememi üç ay sonra yaptık onda da tutundu ama bir ay sonra onlarda gitti doktorum dört ay sonra tekrar deneyelim dediğinde beni bir stres tuttu dondurulmuş embriyolardan üçüncüyü denemeye karar verdiğimde tek tük sigarada içmeye başladım 6 haziranda test yaptırıcam inş tutar inanın sigara hiç güzel birşey değil içmeyelim gerçekten çok zor bir yolda ilerliyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun bana dua edin yarın için çok heyecanlıyım bende size dua ediyorum kim istiyorsa allahım kucağımıza almayı nasip etsin

ben transferin yapıldığı gün bıraktım sigarayı. içimde bebişim tutunmak için mücadele ederken vicdanım el vermedi, içemedim. hem okadar şeye katlanırken anlamsız ve gereksiz geldi. hangisi daha önemli diye düşündüm. içmezsem stres olurum filan bunlar da biraz züğürt tesellisi geldi. içmek için bahane arayınca çok bulunuyor. şuan 9+5 gebeyim. artık tek değilsiniz iki kişilik düşünün;) ve şöyle düşünün bebişiniz doğduktan sonra odasında sigara içtirir misiniz? şimdi onun odası anne karnı ve sizin içtiğiniz sigaranın tüm dumanı oraya gidiyor. allah hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin kızlar.

sıgaraya karsıyım bende ..bebeğiniz için katlanın bırazcık arkadaşlar..ama şu varkı valla kaç arkadaşım pufur pufur içitı ıkıyı uçude doğurdu hıçç sıkıntı bıle yaşamadılar............ben ıçnmeıdığım halde hamıle kalamadığım gıbı normao yolla ....eşimde..........hamıle kalıncada bı dıuşuk bı erken doğum yaptım..yanı bazen boşverın de demıyoo değılım..........ama olacak olan oluyoooo...........öff ya beklemedeyım son gunum kaldı ya saçmalamayada başladım...sıgara bulmam lazımmm.kafamçokkarıştı:delphin:.....................unıversıtedeyken uç bej kerem tadına bakmıştım ayy bı daha mı baksamm kı ..şu gun bıter belkı ........yarın bo olsa şu ıklemden çıksam hayırlısıyla.......................sositososito

Back
X