Gebelik ve tiroitler

zeyyoo

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2024
995
368
23
26
Hamileliğini öğrendiğinde tiroitleri yükselen oldumu aranızda yada hamileyken ilaçla düzene girmeyen

Hamileliğini öğrendiğinde tiroitleri yükselen oldumu aranızda yada hamileyken ilaçla düzene girmeyen
Benim yukselmisti tiroidim. Ilacla ilk basta duzene girdi. Ama bi suredir yine yukseliyor ilac dozunu artirdik yinede duzelmedi.

Merhaba hamile değilim ama tiroid hastasıyım doktorlar gebelikte tiroidinin yüksek çıkması normal olduğunu söyledi hormonlar değişiyor çünkü gebelikte o yüzden yüksek doz ilaç veriliyor ve doğum sonrasına kadar kullanılıyor daha sonra gerek duyuyorsa devam ettiriyor bu normal bu süreçte tiroide iyi gelmeyen şeyleri tüketmeyin

Benim yukselmisti tiroidim. Ilacla ilk basta duzene girdi. Ama bi suredir yine yukseliyor ilac dozunu artirdik yinede duzelmedi.
Degerlerıme baktırayım dedım bırde gebelık testı vercektım doktor bakmaha unutmus normalde ilaç kullandıgım için 2-3 arasındaydı tiroidlerim ama suan 12 cıkmıs aşırı sasırdım ılac kullanıyorum ramazandan olabılır mı dıye dusundum ama bılmıyorumda

Gecmis olsun canim benim doktorum 3 üstü olsun istemiyor.. muhakkak doktora git. Cok onemsiyolar bu durumu

Gecmis olsun canim benim doktorum 3 üstü olsun istemiyor.. muhakkak doktora git. Cok onemsiyolar bu durumu
Evet duzenlı gidiyorum 2 ayda bır duzendeydı oyle arada gideyin dedim şaşırdım bende korunmuyorum bu ay çatlatma iğnesi vurdurdum onun etkisi yada gebelik varsa ondanda olabilir diye dusundum onu netlestıreyumde bı artık erken gidicem herhalde kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…