Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öncesinde de ilaç kullanırdım 4 civarıydı 2.5 a düştü ilaçla aynı dozda devam etmiştim doğurana kadar.Kızlarr gebe kaldığınızda tsh (tiroit) değeriniz kaçtı?
ben gebe değilim 3.10 çıktı gebelikte düşürmem mi lazımBen öncesinde de ilaç kullanırdım 4 civarıydı 2.5 a düştü ilaçla aynı dozda devam etmiştim doğurana kadar.
Gebelikte 2.5 altı olması gerekiyor.
Bende 1.8 dı ama 50 mg eutroxs kullanıyordım 8 haftamda kalkdı oldu 4 , doktor 75 mg kaldırdı ialçı bakalım 10 gun sonra bır daha test istesıKızlarr gebe kaldığınızda tsh (tiroit) değeriniz kaçtı?
Evet düşmesi lazım gebelik düşünüyorsanız şimdiden düşürmeye başlayın derim.ben gebe değilim 3.10 çıktı gebelikte düşürmem mi lazım
Yumurtam çatlamış mı sizceKızlar birsey soracağım iki gün önce doktora gittim ultrasondan baktı yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi ama ovilasyon testi hep pozitif polikistik over var bende 4 gündür silinmiyor çizgi neden olabilir acaba bugün yaptığım en sonuncu yardım ederseniz çok sevinirim
Evet düşmesi lazım gebelik düşünüyorsanız şimdiden düşürmeye başlayın derim.
Yani alakası tam olarak var mı bilmiyorum da bana şey demişlerdi bebeği sakatlar bu TSH hormonuBen hamile kaldım ama düşük yaptım. Tsh ile alakalı olabilirmi
Dahiliyeye görünmeniz lazım 2.5 olması lazım en fazla gebelik düşünüyorsanızben gebe değilim 3.10 çıktı gebelikte düşürmem mi lazım
Ben birkaç ay önce düşük yaptın şuan 6 civarı . Tekrar düşünmek istiyorum ama değerim bir türlü düşmüyor maalesefGebelikte tsh kontrol edildiği sürece tehlikeli görülmüyor doktorlar tarafından. Gebelik öncesi 2,5 civarı olması iyi, yine rutin tahlillerde takip edilip doz ayarlanır zaten, hiç endişe etme.
Ben birkaç ay önce düşük yaptın şuan 6 civarı . Tekrar düşünmek istiyorum ama değerim bir türlü düşmüyor maalesef
Öyle görünüyor canımYumurtam çatlamış mı sizce
Endokrinoloji takibinde misinita
Tabii ki 3 yıldır ilaç kullanıyorumEndokrinoloji takibinde misiniz?
Kesin bişey demiyo doktorlar ilk gebeliklerde. Benim tsh gebelikte çok yükselmişti 16ya kadar çıkmıştı düşükle sonuçlandı sorduğumda bilemeyiz ama bebeğin zeka gelişimi etkileyebilirdi dediBen hamile kaldım ama düşük yaptım. Tsh ile alakalı olabilirmi
Aylık kontrollerim var zaten . 3gün 75mg 4gün boyunca 50mg levotiron kullanıyorum şuanlıkkaç mikrogram kullanıyorsunuz? takipli doktorumuz dengeleyecek dozu belirleyecektir mutlaka rutin kontrollere gidin
Aylık kontrollerim var zaten . 3gün 75mg 4gün boyunca 50mg levotiron kullanıyorum şuanlık
İnşallah allah isteyen herkese sağlıklısını versin stres yapmamak lazımDengelenir inşallah![]()