Gebelik ve tsh

Kızlarr gebe kaldığınızda tsh (tiroit) değeriniz kaçtı?
Ben öncesinde de ilaç kullanırdım 4 civarıydı 2.5 a düştü ilaçla aynı dozda devam etmiştim doğurana kadar.
Gebelikte 2.5 altı olması gerekiyor.

Ben öncesinde de ilaç kullanırdım 4 civarıydı 2.5 a düştü ilaçla aynı dozda devam etmiştim doğurana kadar.
Gebelikte 2.5 altı olması gerekiyor.
ben gebe değilim 3.10 çıktı gebelikte düşürmem mi lazım

Gebelikte tsh kontrol edildiği sürece tehlikeli görülmüyor doktorlar tarafından. Gebelik öncesi 2,5 civarı olması iyi, yine rutin tahlillerde takip edilip doz ayarlanır zaten, hiç endişe etme.

Kızlar birsey soracağım iki gün önce doktora gittim ultrasondan baktı yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi ama ovilasyon testi hep pozitif polikistik over var bende 4 gündür silinmiyor çizgi neden olabilir acaba bugün yaptığım en sonuncu yardım ederseniz çok sevinirim

Eklentiler

• 1000028266.webp
    1000028266.webp
    91,6 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000028418.webp
    1000028418.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000028513.webp
    1000028513.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000028574.webp
    1000028574.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar birsey soracağım iki gün önce doktora gittim ultrasondan baktı yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi ama ovilasyon testi hep pozitif polikistik over var bende 4 gündür silinmiyor çizgi neden olabilir acaba bugün yaptığım en sonuncu yardım ederseniz çok sevinirim
Yumurtam çatlamış mı sizce

Gebelikte tsh kontrol edildiği sürece tehlikeli görülmüyor doktorlar tarafından. Gebelik öncesi 2,5 civarı olması iyi, yine rutin tahlillerde takip edilip doz ayarlanır zaten, hiç endişe etme.
Ben birkaç ay önce düşük yaptın şuan 6 civarı . Tekrar düşünmek istiyorum ama değerim bir türlü düşmüyor maalesef

Ben hamile kaldım ama düşük yaptım. Tsh ile alakalı olabilirmi
Kesin bişey demiyo doktorlar ilk gebeliklerde. Benim tsh gebelikte çok yükselmişti 16ya kadar çıkmıştı düşükle sonuçlandı sorduğumda bilemeyiz ama bebeğin zeka gelişimi etkileyebilirdi dedi

kaç mikrogram kullanıyorsunuz? takipli doktorumuz dengeleyecek dozu belirleyecektir mutlaka rutin kontrollere gidin

Back
X