gebelik ve ultrason

• Konu Sahibi Konu Sahibi pkz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
58
0
36
İstanbul
selam bayanlar bir sorum olcaktı... bugun hastahaneye gıttım ve ultrasona gırdım hormon testı faLn yapıldı qoqusumden sıvı qeLıyo... gebelık faLanda yokmuş... neden olabılır sızce. yada gebeLık varsa ultrasonda gozukur dımı ?? adett oldum testte yaptım bısey cıkmadı .. cevabınızı beklıyorum..

prolaktin hormonun yuksekse oyle bi sivi geliyor seninkide ondan olabilir?ALLAH SIFA VERSIN,,,AMINN

gebeLik falan yok yani dimi canım ... baktrdm hormonlarıma faLan 30.88 cıktı prolaktin ..

Prolaktinin 30larda yani yüksek cikmis, gögsünden gelen sivida bu yüzden
doktorun bunun icin ilac vermedimi ???
prolaktini düsürmen gerekiyor hamile kalmak istiyorsan

prolaktin hormonun çok yüksek çıkmış canım o düşmeden de hamile kalman biraz zor gibi
dr herhangi bi ilaç falan vermedimi düşmesi için ihmal etme canım allah şifanı versin inş

prolaktin hormonun çok yüksek çıkmış canım o düşmeden de hamile kalman biraz zor gibi
dr herhangi bi ilaç falan vermedimi düşmesi için ihmal etme canım allah şifanı versin inş

verdi canım teşekkür ederim ... hamıle kalmayı suanlık dusunmuyorum vıtamınsızlıkte cıktı daha kotu olur bebek ıcınde ... korkuyodum hamıleyım dıye ama bıse yokmus yaklasık 3 kere ıdrar testı bıkere kan testı bıde 3 qun oncede adet oldum dunden ultrasona qırdım... yoktur dmı canım

zaten canım kan idrar ve ultrason heşeyden bakılmış ee bi de adet olmuşsun olsa birin de mutlaka çıkardı rabbim hayırlısnı versin canım hamile kalmadan tedavi olman daha mantıklı hiç olmazsa allahın izniyle sağlıklı ve sorunsuz bi gebelik yaşarsın inşş

Son düzenleme:
gebeLik falan yok yani dimi canım ... baktrdm hormonlarıma faLan 30.88 cıktı prolaktin ..
Yoktur canim adet olmussun test yapmissin negatif o sivi bu hormon yuzunden geliyor...
prolatin sonucu 30.88 Çıktı canım gebelıkten olsaydı ultrasonda qebeLık cıkardı dımı ?
tabiki cikardi sen bide kac defa test yapmisin gebe degilsin rahat ol...
size katiliyorum...
yok yoookk

INSALLAH size yine katiliyorum...

Prolaktinin 30larda yani yüksek cikmis, gögsünden gelen sivida bu yüzden
doktorun bunun icin ilac vermedimi ???
prolaktini düsürmen gerekiyor hamile kalmak istiyorsan

sanada katiliyorummm ebrucummm

amin canım inşallah çok teşekkür ederim içim rahatlattın ... şu sorumlarım hayırlısıyla bir bitsin ondan sonra allah izin verirse istiyorum ama bu şekildeyken isteyemem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…