Gebelik ve venöz yetmezlik

zeynep4

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
773
Hanımlar venöz yetmezlik olup normal gebelik yaşayıp sorun olmadan doğum yapan varmı
Bende sağ bacakta venöz yetmezlik var kapak kaçak yapiyormus

Merhaba geçmiş olsun venöz yetmezliğin belirtisi neydi sizde
Sağ diz kapağı arkasında damar genislemesi var gözle görülür şekilde ve gece krampları diz kapağı, yan yatarken iki dizimi üst üste koyunca ağrı ve aşırı kaşıntı bacakta yara yapacak şekilde

Bende sadece bacağımda kaval kemiğim kısmında beyaz solgun lekeler çıktı intertten araştırdım venöz olabilir yazıyor kaşıntı yok lekeler önce hafif pembe ve hemen soluklaşıyorlar . Venözse eğer şu belirti %100 olmalı dediğiniz bir belirti var mı acaba ?

Bende sadece bacağımda kaval kemiğim kısmında beyaz solgun lekeler çıktı intertten araştırdım venöz olabilir yazıyor kaşıntı yok lekeler önce hafif pembe ve hemen soluklaşıyorlar . Venözse eğer şu belirti %100 olmalı dediğiniz bir belirti var mı acaba ?
Canım leke olması için kaşıntı olmasi lazım zaten kasintidan sonra leke oluyor
En önemli belirtisi diz arkasındaki yeşil damarlar ve ağrı kaşıntı sonra geliyor

Anladım canımm sağ ol bilgi verdiğin için bendeki başka bir şey o zaman özellikle ayağa kalkınca belli olan beyaz soluk lekeler sadece. Allah sana da şifa versin inşallah 🤲🤲🤲

Back
X