- 9 Ekim 2017
- 251
- 36
- 98
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
26 sında değil 29 Mart'ta olmuştum en son normalde hep adet belirtilerim olurdu bu sefer olmadı diye cuma günü ben kan vermiştim bugün gittim sağlık ocağına negatif çıktı . Ama geceden beri çok şiddetli bel ağrısı çekiyorum ve kusma isteğim varKaç günlük gecikmeniz var
Kusma psikolojiktir çünkü 7.haftamın içindeyim daha yeni yeni bulantım başladı bunun için çok erken. Kaç gün gecikmeniz olduğunu yazmamışsınız 1 haftaya kadar geciktiyse bildiğim kadarıyla kanda net sonuç alınır yani 1 hafta olduysa ve hala negatifse gebelik yoktur26 sında değil 29 Mart'ta olmuştum en son normalde hep adet belirtilerim olurdu bu sefer olmadı diye cuma günü ben kan vermiştim bugün gittim sağlık ocağına negatif çıktı . Ama geceden beri çok şiddetli bel ağrısı çekiyorum ve kusma isteğim var
Kusma psikolojiktir çünkü 7.haftamın içindeyim daha yeni yeni bulantım başladı bunun için çok erken. Kaç gün gecikmeniz olduğunu yazmamışsınız 1 haftaya kadar geciktiyse bildiğim kadarıyla kanda net sonuç alınır yani 1 hafta olduysa ve hala negatifse gebelik yokt
İnşallah vardır, güzel haberler almanızı çok isterim8 gün gecikmem var kusma psikolojik olabilir dediğiniz gibi ama şiddetli bel ağrısı çekiyorum işte benimkide bir umit belki vardır gebelik ama kanda çıkmamıştır diye umitlenmistim
Bende çok heveslendim. normalde göğüs ağrısı çekerim hep adet olmadan önce bu ay hiç olmadı. aslında bende vajinal enfeksiyon vardi ilaç kullanmıştım geçtiğimiz ay. ama korunmadk eşimle enfeksiyon geçti diye düşündüm korunmasiz ilişki olunca ve adet gecikince adet belirtilerim olmayınca. Acaba mi dedim bende kan verdim bayada heveslendim . Yani şimdi acaba kanda mi çıkmadı gebelik yoksa enfeksiyon hala var da ondan mı gecikti çözemedim uzun oldu kusura bakmayınİnşallah vardır, güzel haberler almanızı çok isterimbenim bel deüil kasık ağrım olmuştu birde sırt ağrısı 10.gün tekrar kan verin kesin sonuç alırsınız
Estağfurullah ne kusuru. Enfeksiyon kaynaklı olabilir antibiyotik kullanımı geciktirir adeti.Bende çok heveslendim. normalde göğüs ağrısı çekerim hep adet olmadan önce bu ay hiç olmadı. aslında bende vajinal enfeksiyon vardi ilaç kullanmıştım geçtiğimiz ay. ama korunmadk eşimle enfeksiyon geçti diye düşündüm korunmasiz ilişki olunca ve adet gecikince adet belirtilerim olmayınca. Acaba mi dedim bende kan verdim bayada heveslendim . Yani şimdi acaba kanda mi çıkmadı gebelik yoksa enfeksiyon hala var da ondan mı gecikti çözemedim uzun oldu kusura bakmayın
Sanırım öyle . Hiç bu kadar gecikmedigi için Bende baya heveslenmistim hayal kırıklığına uğradim birazEstağfurullah ne kusuru. Enfeksiyon kaynaklı olabilir antibiyotik kullanımı geciktirir adeti.
1 senelik evliyim yani daha erken olabilir başta bende öyle dusunuyodm ama bu son zamanlarda çok heveslendim olmadikcada üzülüyorum bendeEstağfurullah ne kusuru. Enfeksiyon kaynaklı olabilir antibiyotik kullanımı geciktirir adeti.
Üzüldükçe gebelik oranını düşürüyorsun elde değil biliyorum ama akışına bırakıp stresi kesince daha kolay gebe kalınıyor1 senelik evliyim yani daha erken olabilir başta bende öyle dusunuyodm ama bu son zamanlarda çok heveslendim olmadikcada üzülüyorum bende
Haklısıniz ne kadar dusunmicem desemde hep aklımın bı köşesindeÜzüldükçe gebelik oranını düşürüyorsun elde değil biliyorum ama akışına bırakıp stresi kesince daha kolay gebe kalınıyor
Öncelikle bu durumu aşın bence, gerisi zaten gelecektir inşallahHaklısıniz ne kadar dusunmicem desemde hep aklımın bı köşesinde
Cok teşekkür ederim. Sizin de sağlıkla gelir inşallahÖ
Öncelikle bu durumu aşın bence, gerisi zaten gelecektir inşallah
İnşallah çok sağolun duanız içinCok teşekkür ederim. Sizin de sağlıkla gelir inşallah
İnşallah çok sağolun duanız içinRabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama 1 adet dönemi sonrası tekrar hamile kaldım süreciniz olumsuz sonuçlanırsa da kendinizi çok yıpratmayin
İçimi biraz rahatlattiniz bundan sonra çok düşünmemeye çalısicam sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah teşekkür ederimİnşallah çok sağolun duanız içinRabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama 1 adet dönemi sonrası tekrar hamile kaldım süreciniz olumsuz sonuçlanırsa da kendinizi çok yıpratmayın.
Kanda çıkmıyorsa canım agrilarin falan büyük ihtimal psikolojik 8 gün az bir gecikme değil yinede bir kaç gün sonra içim rahatlasinn derseniz kan verin yine negatifse zaten adet olmak için bir kadın doğum uzmanına gorunebilirsinizMerhaba arkadaşlar ben en son 26 Mart'ta adet oldum adetim de gecikme var kan testi verdim negatif çıktı saglik ocağından vajinal enfeksiyondan dolayı gecikme olabilir dediler sizce bu gebelik sonucu değişir mi yardimci olun lütfen sağolun Eki Görüntüle 3244561
Yanitiniz için teşekkür ederimKanda çıkmıyorsa canım agrilarin falan büyük ihtimal psikolojik 8 gün az bir gecikme değil yinede bir kaç gün sonra içim rahatlasinn derseniz kan verin yine negatifse zaten adet olmak için bir kadın doğum uzmanına gorunebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?