Gebelik yardım

Berfinberfin24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
251
36
98
Merhaba arkadaşlar ben en son 26 Mart'ta adet oldum adetim de gecikme var kan testi verdim negatif çıktı saglik ocağından vajinal enfeksiyondan dolayı gecikme olabilir dediler sizce bu gebelik sonucu değişir mi yardimci olun lütfen sağolun
IMG_20230508_120334.webp

Kaç günlük gecikmeniz var
26 sında değil 29 Mart'ta olmuştum en son normalde hep adet belirtilerim olurdu bu sefer olmadı diye cuma günü ben kan vermiştim bugün gittim sağlık ocağına negatif çıktı . Ama geceden beri çok şiddetli bel ağrısı çekiyorum ve kusma isteğim var

26 sında değil 29 Mart'ta olmuştum en son normalde hep adet belirtilerim olurdu bu sefer olmadı diye cuma günü ben kan vermiştim bugün gittim sağlık ocağına negatif çıktı . Ama geceden beri çok şiddetli bel ağrısı çekiyorum ve kusma isteğim var
Kusma psikolojiktir çünkü 7.haftamın içindeyim daha yeni yeni bulantım başladı bunun için çok erken. Kaç gün gecikmeniz olduğunu yazmamışsınız 1 haftaya kadar geciktiyse bildiğim kadarıyla kanda net sonuç alınır yani 1 hafta olduysa ve hala negatifse gebelik yoktur

Kusma psikolojiktir çünkü 7.haftamın içindeyim daha yeni yeni bulantım başladı bunun için çok erken. Kaç gün gecikmeniz olduğunu yazmamışsınız 1 haftaya kadar geciktiyse bildiğim kadarıyla kanda net sonuç alınır yani 1 hafta olduysa ve hala negatifse gebelik yokt

8 gün gecikmem var kusma psikolojik olabilir dediğiniz gibi ama şiddetli bel ağrısı çekiyorum işte benimkide bir umit belki vardır gebelik ama kanda çıkmamıştır diye umitlenmistim

8 gün gecikmem var kusma psikolojik olabilir dediğiniz gibi ama şiddetli bel ağrısı çekiyorum işte benimkide bir umit belki vardır gebelik ama kanda çıkmamıştır diye umitlenmistim
İnşallah vardır, güzel haberler almanızı çok isterim 🌸 benim bel deüil kasık ağrım olmuştu birde sırt ağrısı 10.gün tekrar kan verin kesin sonuç alırsınız

İnşallah vardır, güzel haberler almanızı çok isterim 🌸 benim bel deüil kasık ağrım olmuştu birde sırt ağrısı 10.gün tekrar kan verin kesin sonuç alırsınız
Bende çok heveslendim. normalde göğüs ağrısı çekerim hep adet olmadan önce bu ay hiç olmadı. aslında bende vajinal enfeksiyon vardi ilaç kullanmıştım geçtiğimiz ay. ama korunmadk eşimle enfeksiyon geçti diye düşündüm korunmasiz ilişki olunca ve adet gecikince adet belirtilerim olmayınca. Acaba mi dedim bende kan verdim bayada heveslendim . Yani şimdi acaba kanda mi çıkmadı gebelik yoksa enfeksiyon hala var da ondan mı gecikti çözemedim uzun oldu kusura bakmayın

Bende çok heveslendim. normalde göğüs ağrısı çekerim hep adet olmadan önce bu ay hiç olmadı. aslında bende vajinal enfeksiyon vardi ilaç kullanmıştım geçtiğimiz ay. ama korunmadk eşimle enfeksiyon geçti diye düşündüm korunmasiz ilişki olunca ve adet gecikince adet belirtilerim olmayınca. Acaba mi dedim bende kan verdim bayada heveslendim . Yani şimdi acaba kanda mi çıkmadı gebelik yoksa enfeksiyon hala var da ondan mı gecikti çözemedim uzun oldu kusura bakmayın
Estağfurullah ne kusuru. Enfeksiyon kaynaklı olabilir antibiyotik kullanımı geciktirir adeti.

1 senelik evliyim yani daha erken olabilir başta bende öyle dusunuyodm ama bu son zamanlarda çok heveslendim olmadikcada üzülüyorum bende
Üzüldükçe gebelik oranını düşürüyorsun elde değil biliyorum ama akışına bırakıp stresi kesince daha kolay gebe kalınıyor

Cok teşekkür ederim. Sizin de sağlıkla gelir inşallah 🙏
İnşallah çok sağolun duanız için🌸 Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama 1 adet dönemi sonrası tekrar hamile kaldım süreciniz olumsuz sonuçlanırsa da kendinizi çok yıpratmayın.

İnşallah çok sağolun duanız için🌸 Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama 1 adet dönemi sonrası tekrar hamile kaldım süreciniz olumsuz sonuçlanırsa da kendinizi çok yıpratmayin

İnşallah çok sağolun duanız için🌸 Rabbim her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama 1 adet dönemi sonrası tekrar hamile kaldım süreciniz olumsuz sonuçlanırsa da kendinizi çok yıpratmayın.
İçimi biraz rahatlattiniz bundan sonra çok düşünmemeye çalısicam sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah teşekkür ederim ♥️

Merhaba arkadaşlar ben en son 26 Mart'ta adet oldum adetim de gecikme var kan testi verdim negatif çıktı saglik ocağından vajinal enfeksiyondan dolayı gecikme olabilir dediler sizce bu gebelik sonucu değişir mi yardimci olun lütfen sağolun Eki Görüntüle 3244561
Kanda çıkmıyorsa canım agrilarin falan büyük ihtimal psikolojik 8 gün az bir gecikme değil yinede bir kaç gün sonra içim rahatlasinn derseniz kan verin yine negatifse zaten adet olmak için bir kadın doğum uzmanına gorunebilirsiniz

Kanda çıkmıyorsa canım agrilarin falan büyük ihtimal psikolojik 8 gün az bir gecikme değil yinede bir kaç gün sonra içim rahatlasinn derseniz kan verin yine negatifse zaten adet olmak için bir kadın doğum uzmanına gorunebilirsiniz
Yanitiniz için teşekkür ederim 🤍 26 Mart yazmism ama 29 Mart'ta olmuştum en son. bende enfeksiyon vardi ilaç kullandm geçtiğimiz ay. yani belki ondan gecikti. Ama her ay adet belirtileri yaşarken bu sefer hiç olmadı dün çok şiddetli bel ağrım vardı bugün oda yok eşimle korunmamistk o yüzden kan verdim negatif çıktı bende gebelik acaba var mı diye düşündüm

Back
X