- 14 Kasım 2023
- 16
- 5
- 6
- 29
- Konu Sahibi gulsahhayattt
-
Merhaba canım ne gibi belirtilerin var bende bugün yani pazar günü regl olmayı bekliyorum inşallah olmam bu arada yerleşme kanamasını herkes yaşamıyor :)Arkadaşlar selamlar hepinize.
Reglim gecikti belirgin birkaç belirtim var ama yerleşme kanaması yaşamadım bunu herkes yaşıyor mu merak ediyorum? Bilgili olanlar aydınlatırsa sevinirim
Herkes yaşayacak diye birsey yok canim.Arkadaşlar selamlar hepinize.
Reglim gecikti belirgin birkaç belirtim var ama yerleşme kanaması yaşamadım bunu herkes yaşıyor mu merak ediyorum? Bilgili olanlar aydınlatırsa sevinirim
İnsallahh vardır bebiş csnim ben de normalde regl ağrısı çekerdim bu ay yok çok sasrtici şekilde , karnım ve göğüslerim şiş sadece bı de geçen hafta çok sırt ağrısı yaşadım kokulardan tiksinme varGöğüslerim şiş ve sızlıyor hatta dokunamıyorum, kasık ağrım vardı şuan yok, uyku halim var aklıma gelenler bunlar
Bel ağrım vardı benimde regl olacağım galiba dedim ama olamadım bakalım inşallah güzel haberler alırızİnsallahh vardır bebiş csnim ben de normalde regl ağrısı çekerdim bu ay yok çok sasrtici şekilde , karnım ve göğüslerim şiş sadece bı de geçen hafta çok sırt ağrısı yaşadım kokulardan tiksinme var
Test yaptın miYaşamadığım tek şey yerleşme kanaması
İnsalah canımmBel ağrım vardı benimde regl olacağım galiba dedim ama olamadım bakalım inşallah güzel haberler alırız
Yapmadım 3 gün geciktim ama regl belirtileridir diye düşündüm yerleşme kanaması yaşamadığım içinTest yaptın mi
Siz yaptınız mıTest yaptın mi
Aa ben senin yerinde olsam duramam şahsen reglden bı hafta önce erken gebelik testi yapmaya başlıyorumYapmadım 3 gün geciktim ama regl belirtileridir diye düşündüm yerleşme kanaması yaşamadığım için
Ben iki gün önce yaptım en son negatifti regl günümü beklemeye karar verdim negatif görmeye o kadar alışkın olduğum içinSiz yaptınız mı
Doktora gideceğim salıAa ben senin yerinde olsam duramam şahsen reglden bı hafta önce erken gebelik testi yapmaya başlıyorum
İnşallah negatif çıkmaz bu sefer dualarım seninle canımDoktora gideceğim salı
Negatif görmekten tedirginim
Teşekkür ederim amin inşallah benimde dualarım seninleİnşallah negatif çıkmaz bu sefer dualarım seninle canım
Hamile olduğumu öğrendim girip yazamadım bile çok güzel 13 hafta geçirdik 4 gün önce gebeliğim sonlandı kalbim çok acıyor..İnşallah negatif çıkmaz bu sefer dualarım seninle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?