Gebelik, yerleşme kanaması, belirtiler

gulsahhayattt

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2023
16
5
6
29
Arkadaşlar selamlar hepinize.
Reglim gecikti belirgin birkaç belirtim var ama yerleşme kanaması yaşamadım bunu herkes yaşıyor mu merak ediyorum? Bilgili olanlar aydınlatırsa sevinirim

Arkadaşlar selamlar hepinize.
Reglim gecikti belirgin birkaç belirtim var ama yerleşme kanaması yaşamadım bunu herkes yaşıyor mu merak ediyorum? Bilgili olanlar aydınlatırsa sevinirim
Merhaba canım ne gibi belirtilerin var bende bugün yani pazar günü regl olmayı bekliyorum inşallah olmam bu arada yerleşme kanamasını herkes yaşamıyor :)

Göğüslerim şiş ve sızlıyor hatta dokunamıyorum, kasık ağrım vardı şuan yok, uyku halim var aklıma gelenler bunlar

Göğüslerim şiş ve sızlıyor hatta dokunamıyorum, kasık ağrım vardı şuan yok, uyku halim var aklıma gelenler bunlar
İnsallahh vardır bebiş csnim ben de normalde regl ağrısı çekerdim bu ay yok çok sasrtici şekilde , karnım ve göğüslerim şiş sadece bı de geçen hafta çok sırt ağrısı yaşadım kokulardan tiksinme var

Bel ağrım vardı benimde regl olacağım galiba dedim ama olamadım bakalım inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…