- Emoji Skoru
- 43
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi uyeninbiri
-
Canım en iyisi regl gecikmesini beklemek. En net sonuç o zaman alırsın. Tabi kişiden kişiye değişiyor bazısı erken öğreniyor bazısı geç. Ben oğlumda reglimin ilk günü negatifti dördüncü gün pozitifi gördüm. Boşuna strese girme inşAllah vardır bebişin..Kızlar bat gününe 5 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonradan pozitif olan var mı bu şekilde olup yoksa umudu keseyim mi
Canım en iyisi regl gecikmesini beklemek. En net sonuç o zaman alırsın. Tabi kişiden kişiye değişiyor bazısı erken öğreniyor bazısı geç. Ben oğlumda reglimin ilk günü negatifti dördüncü gün pozitifi gördüm. Boşuna strese girme inşAllah vardır bebişin..
Kızımda gecikmenin 10. Günü de negatifti 11. Günü pozitif gördüm umudunu ne kaybet ne de çok umutlan ortada tut psikolojiniKızlar bat gününe 5 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonradan pozitif olan var mı bu şekilde olup yoksa umudu keseyim mi
Evet çok çok erken daha, hatta bazı doktorlar adetiniz 1 hafta geçmeden test yapmayın diyorlar (ben 3 gün dayanabilmiştim) , en azından adet gününüze kadar bekleyin derim
Kızımda gecikmenin 10. Günü de negatifti 11. Günü pozitif gördüm umudunu ne kaybet ne de çok umutlan ortada tut psikolojini
Rica ederim ne demekYorumun için teşekkür ederimBeklemedeyim o zaman moral bozmak yok
Rica ederim ne demekBende senin gibi strese giriyordum acaba oldu mu? Acaba hamile miyim falan? Hatta reglim bir gün, iki gün gecikince bir de negatifi görünce çok üzülmüştüm. Dördüncü gün o kadar silikti ki dikkatle bakmayınca belli olmuyordu. Allah bir mucizesini bahşetti bize çok şükür Bir kayıptan sonra çok iyi geldi. Rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda kucağını doldursun…