Gebeliğe Hazırlık Gebelik yorumlar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
244
18
33
Kızlar merhaba
Yumurtlama dönemimi adetimin 15.-16. Günleri gördüm. Bugün 10.günüm ve evde gebelik testim olmadığı için ovülasyon testi yaotım sizce gebelik belli olur mu ? Bu şekilde gebelik öğrenen var mıdır ? Yorumlar mısınız ?
1D27B03F-62A7-4D38-9707-7465292AC2DD.webp

Bu negatif canm hergun yap elin de varsa daha da koyulasirsa gebelik ola bilir benyapmıştım t çok koyu cikiyor

Kızlar merhaba
Yumurtlama dönemimi adetimin 15.-16. Günleri gördüm. Bugün 10.günüm ve evde gebelik testim olmadığı için ovülasyon testi yaotım sizce gebelik belli olur mu ? Bu şekilde gebelik öğrenen var mıdır ? Yorumlar mısınız ? Eki Görüntüle 2599849
Normal test alıp yaparsanız sizin için daha iyi burdaki bazı kadınlar ovulasyon testiyle yapıp pozitif normal gebelik testiyle negatifi görüyolar

Normal test alıp yaparsanız sizin için daha iyi burdaki bazı kadınlar ovulasyon testiyle yapıp pozitif normal gebelik testiyle negatifi görüyolar
Evet evde yoktu o yüzden bununşa yaptım. Bide adetime daha 5-6 gün var erken diye test yapmak istemedim. Testte de belli olmaz diye

Evet evde yoktu o yüzden bununşa yaptım. Bide adetime daha 5-6 gün var erken diye test yapmak istemedim. Testte de belli olmaz diye
erken gebelik testinde belli oluyor ama tavsiyem beklemeniz bu sefer üzülmeyin diye😊

T c den daha koyu çıkıyor canım. Ama gebeliğin başında seni yanıltır. Çünkü ben gebe kalmadan önce adete yakın zaman da da böyle koyulduk çıkıyordu lh hormonu vücutta hep var o yüzden

Ooo o zaman beklemem şazım desene :) ama ilk gebeliğimiz olacak olursa eğer o yğzden heyecanlıylm
Ama 4 gün gecikmeyle yaptım ama çok netti belki adete 3 4 kala yapsam slik çıkacaktı 😊 benimde ilk gebeliğim bir buçuk yıldır evliyim bir buçuk yıldırda istiyodum çok şükür nasip oldu😊

Ama 4 gün gecikmeyle yaptım ama çok netti belki adete 3 4 kala yapsam slik çıkacaktı 😊 benimde ilk gebeliğim bir buçuk yıldır evliyim bir buçuk yıldırda istiyodum çok şükür nasip oldu😊
Allah güzel bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi de nasio etsin 🙏🏼 Sende mi ovülasyon takibi yaparak gebe kaldın canım ? Ben de 11 aydır evliyim. 3aydır istiyoruz. Bide adet dönemine yakım hangi belirtilerin oldu. ? Dua et bende hamiş olabileyim 🙏🏼

Allah güzel bir şekilde kucağına alıp büyütmeyi de nasio etsin 🙏🏼 Sende mi ovülasyon takibi yaparak gebe kaldın canım ? Ben de 11 aydır evliyim. 3aydır istiyoruz. Bide adet dönemine yakım hangi belirtilerin oldu. ? Dua et bende hamiş olabileyim 🙏🏼
Amin amin inşallah canım ❤️ yok hiç bişey yapmadım sadece 2 3 defa dr gitmiştim 2 aydırda dr gitmeyi bırakmıştım hiç umudum yoktu annemgile gittiğim de günüm az kalmıştı ped almıştım yanıma ha bugün ha yarın diye diye 4 gün gecikti öyle öğrendim ondan önceki aylar yastık koyardım altıma bi saat fln bekelrdim bu sfer öyle şeylerde hiç yapmadım 😊 adet dönemine bi 7 gün fln varken kasıklarıma şidetli ağrı girdi dedim aha olcam sonra 5 gün kala falan misafirliğe gittiğimde tatlı yiyenleri görünce midem çok bulandı genelde de tatlıyı sevmem ya üstünde durmadım yani adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı sdece adet olmuyosun hamile oluyosun😊Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰

Amin amin inşallah canım ❤ yok hiç bişey yapmadım sadece 2 3 defa dr gitmiştim 2 aydırda dr gitmeyi bırakmıştım hiç umudum yoktu annemgile gittiğim de günüm az kalmıştı ped almıştım yanıma ha bugün ha yarın diye diye 4 gün gecikti öyle öğrendim ondan önceki aylar yastık koyardım altıma bi saat fln bekelrdim bu sfer öyle şeylerde hiç yapmadım 😊 adet dönemine bi 7 gün fln varken kasıklarıma şidetli ağrı girdi dedim aha olcam sonra 5 gün kala falan misafirliğe gittiğimde tatlı yiyenleri görünce midem çok bulandı genelde de tatlıyı sevmem ya üstünde durmadım yani adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı sdece adet olmuyosun hamile oluyosun😊Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Amin canım çok teşekkğr ederim bakalım hayırlısı ile olaun da :)

Kızlar merhaba
Yumurtlama dönemimi adetimin 15.-16. Günleri gördüm. Bugün 10.günüm ve evde gebelik testim olmadığı için ovülasyon testi yaotım sizce gebelik belli olur mu ? Bu şekilde gebelik öğrenen var mıdır ? Yorumlar mısınız ? Eki Görüntüle 2599849
IMG_20200304_185653.webp

Benim haftaya pazartesi adet olmam lazım . bugün böyle çıktı ovulasyon erken test negatif tabi ,geçen aylarda da böyle çıktığı olmuştu keşke benimde sizinde olsa 8.ayim ama ...

Hamile olduğumu bir gün öğrensem muhtemelen delirip birşey hatırlamayacagim😁 hsg hormon sperm testi hepsi sorunsuz şükür en azından ama hayal edemiyorum olmayacakmış gibi hep ,bu duygudan kurtulamiyorum

Back
X