- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.203
- 133
Cok tesekkur ederim guzel temennileriniz ve dualariniz icinALLAH ahirette yavrunuzu kucağınıza versin orada kocaman mutluluklar nasip eylesin inşallah ve sizlere güzel bir şefaatci eylesin. kaderin önüne geçilmiyor minik büyük hepimiz ölüyoruz, bende 33 gün şu dünyada yaşayıp vefat eden yeğenimizi gömerken çok yandı yüreğim miniçik kefen yaptık annesi yıkadı sonkez onu hiç görememiştikama herkesin bu dünyada bir sonu var. yinede her şeye rağmen rabbim kucağıızı boş bırakmasın inşallahh yinede bir yavrunuz olur Hz. Zekeriyya ve hanımı Sare çook ileri bir yaşta evlat sahibi oldukları gibi sizde olursunuz inşallah ki hala yaşınız geç değil.
benımde riskli gebeliğim var böbrek hastasıyım hiç bir zaman tek doktor ile yetinmedim hep faklı doktorlara gittim bakalım sonumuz ne olacak Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin.
yegeniniz de benim yavrum gibi melek olmus dilerim anne ve babasiyla beraber butun akrabalariniza ve size de sefaatci olur meleginiz ...
Yavrunuzu saglikli sorunsuz ve cook uzun omurlu hayirli evlat olarak kucaginiza almanizi dilerim.
Gebelikte en buyuk sorun stres sakin kendinizi strese sokmayin bol bol dinlenin sizi yoran moralinizi bozan insanlardan uzak durun enerjinizi alan insanlardan bu donemde uzak durunbebeginize odaklanin o zaman her sey daha guzel olacaktir eminim. Saglik sorununuz icin acil sifalar diliyorum ama unutmayin bugun kalp hastalari ile kanser hastalari bile saglikli bebekler dunyaya getirebiliyorlar o yuzden hep olumlu dusunun. Belki de evladinizin dogumu ile rahatsizliginiz gerileyecek cunku her dogum annede 27 yil yenilenen hucreler demek yasiniz gense bunu anlamayabilirsiniz ama inanin ben lohusayim su an ve 42 yasindayim yasimi pek gostermesem bile alnimdaki kirisikligim vardi yok oldu ki cok zor gunler geciriyorum bildiginiz uzere.
Bir avazda bebeginizi kucaginiza almaniz umidi ile insallah.