Gebelik zehirlenmesi geçiren hamileler burda toplanalım

İlk gebelikte preklamsi olan anne ıkıncı bebeginde illa preklamsi olurmu

• Hayır olmayabılır

OY: 4 100,0%
  • Evet genelde olur

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
  • Anket Kapalı .
ALLAH ahirette yavrunuzu kucağınıza versin orada kocaman mutluluklar nasip eylesin inşallah ve sizlere güzel bir şefaatci eylesin. kaderin önüne geçilmiyor minik büyük hepimiz ölüyoruz, bende 33 gün şu dünyada yaşayıp vefat eden yeğenimizi gömerken çok yandı yüreğim miniçik kefen yaptık annesi yıkadı sonkez onu hiç görememiştik:( ama herkesin bu dünyada bir sonu var. yinede her şeye rağmen rabbim kucağıızı boş bırakmasın inşallahh yinede bir yavrunuz olur Hz. Zekeriyya ve hanımı Sare çook ileri bir yaşta evlat sahibi oldukları gibi sizde olursunuz inşallah ki hala yaşınız geç değil.
benımde riskli gebeliğim var böbrek hastasıyım hiç bir zaman tek doktor ile yetinmedim hep faklı doktorlara gittim bakalım sonumuz ne olacak Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin.
Cok tesekkur ederim guzel temennileriniz ve dualariniz icin
yegeniniz de benim yavrum gibi melek olmus dilerim anne ve babasiyla beraber butun akrabalariniza ve size de sefaatci olur meleginiz ...
Yavrunuzu saglikli sorunsuz ve cook uzun omurlu hayirli evlat olarak kucaginiza almanizi dilerim.
Gebelikte en buyuk sorun stres sakin kendinizi strese sokmayin bol bol dinlenin sizi yoran moralinizi bozan insanlardan uzak durun enerjinizi alan insanlardan bu donemde uzak durunbebeginize odaklanin o zaman her sey daha guzel olacaktir eminim. Saglik sorununuz icin acil sifalar diliyorum ama unutmayin bugun kalp hastalari ile kanser hastalari bile saglikli bebekler dunyaya getirebiliyorlar o yuzden hep olumlu dusunun. Belki de evladinizin dogumu ile rahatsizliginiz gerileyecek cunku her dogum annede 27 yil yenilenen hucreler demek yasiniz gense bunu anlamayabilirsiniz ama inanin ben lohusayim su an ve 42 yasindayim yasimi pek gostermesem bile alnimdaki kirisikligim vardi yok oldu ki cok zor gunler geciriyorum bildiginiz uzere.
Bir avazda bebeginizi kucaginiza almaniz umidi ile insallah.

Benimde ilk gebeliğim şuanda 23 hafta olması gereken gebeliğim bebekteki gelişme geriliğinden dolayı yaklaiık 21haftalık 19 haftalıklen bebeğimin cinsiyetinden emin olmak için gittim malum alışverişe başlicaktm ufaktan 3gafta önce 16 haftalık olan bebeğim 17 haftalık çıktı sebebini araştırdılar gelişim geriliği var dediler detaylı ultrasonda da iki damarda çentik buldular malesef ki nedenini araştırdılar tahliller tetkikler v.s hiç bişey yok ama ya bebekte kromozom sorunu var dediler yada preeklamsi den süphelendiler zaten bi anda çok fazla kilo almıştm ve vücudum su tutuyodu yüzüklerim dar geliyordu tuz şeker ve unlu olan herşeyi kestim şuan protein ağırlıklı besleniyorum hiç bir şeye tuz koymuyorum ekmeğimi bile tam buğday tüketiyorm doktorlar hala kötü konuşuyorlar ani bebek ölümleri fln olabiliyormuş Allah korusun çok dikkatli davranmak gerek bence buna sebebiyet vermemek için yediğin içtiğin herşeye dikkat etmelisin Allah yardmcın olsun inşallah tekrar yaşatmasın yaşayanlarda şifa bulsun inş
Merhaba pembeperi, bende sizinle ayni durumdayim. Nasil devam etti gebeliginiz sonrasinda?

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize çok geçmiş olsun benim bu ay transferim olacak yaşım 38 daha önce hiç hamile kalmadım ve panik atak yuzunden çok stresli bir yapım var sanki sürekli tansiyonum çıkıyor gibi hissediyorum ama ölçmeye de korkuyorum fobim var ve nedense bu gebelik zehirlenmesi denen şeyden çok korkuyorum daha hamile bile kalmadan gözümde kötü senaryolar canlaniyor....size sorum bu olay stres tansiyonu yüzünden de olabilir mi kafaya takma diyeceksiniz ama benim elimde değil beynime söz geciremiyorum bu zehirlenme olayı ne ile ilgili

Back
X