gebelik

Bella_-_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
6
0
1
32
slm bayanlar ben hamileyim bilmiyorum belirtiler var ama emin degilim sol gogusum cok aciyor yatamiyorum acisindan karnimda sislik migde bulantisi kusma,sık idrara cikma bel agrisi var ve regal donemime 6 gun var sizce hamilemiyim

Bu bahsettigin belirtilerin hepsi gebeligin beş alti haftasi gibi ortaya cikar sanmam hamile olacagini

Bence gününü bekle öyle test yap, yaşadıkların hamilelik belirtisi olabilir ben şuanda 7 haftalık hamileyim adetime 10 gün vardı baş dönmesi ve mide bulantısı olmuştu ve ben hemen hissetmiştim çünkü ilk defa öyle birşey olmuştu beta hcg yükselmeye başlayınca oluyormuş ben adetten 3 gün önce testte öğrenmiştim olabilir yani gebelik

Ilk hamileligimde hissetmedim bunlarin hicbirini yasamadim 3 aylikken bebegimi kaybettim icimde gelisemedigi icin yasayamadi iki hafta icimde olu olarak kalmis ve hicbir sekilde kanamam olmadi anlayamadim o yuzden msj benim icin cok onemli hakkimizda hayirlisi neyse allahim anne olmayi herkese nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…