Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar.adetim 3 gün gecikti goguslerimde üç kısma doğru bi şişkinlik var.hayal kırıklığı yasamamak için test yapmadım.ancak kanama gelicek gibide karnım ağrıyor.böyle olupta gebe kalan var mı acaba?
Merhaba,
Evet canım hamilelik belirtileride adet belirtileri gibi oluyor,sanırım çok istiyorsun inşallah hamilesindir, bence sen bir test yap .
iyi de burda duyduklarında daha fazla hayal kırıklığı yaşamaz misin ? Içten içe ,bir umut, yaşadıklarının hamilelik belirtisi olduğunu duymak istiyorsun. Test yap ve kurtul bu cendereden. Yazık ruh haline.Merhaba hanımlar.adetim 3 gün gecikti goguslerimde üç kısma doğru bi şişkinlik var.hayal kırıklığı yasamamak için test yapmadım.ancak kanama gelicek gibide karnım ağrıyor.böyle olupta gebe kalan var mı acaba?
Canim 3 gun gecikme malesef dogru sonuc icin erken,anca kan testinde ogrenebilirsin. Adet belirtileri ve gebelik cok benzer ozellik tasiyolar. O yuzden biraz sabretmen gerekicek. Insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin.sanada hayirli ramazanlar :)Evet çok istiyorum daha önce 28 haftalık doğum yaptım ama 55 gün kuvezde kaldı kaybettim.Bunun için hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum heveslenip yaptığım da busefer negatifse oda üzücü oluyo.Hayırlı akşamlar iyi ramazanlar.
Evet çok istiyorum daha önce 28 haftalık doğum yaptım ama 55 gün kuvezde kaldı kaybettim.Bunun için hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum heveslenip yaptığım da busefer negatifse oda üzücü oluyo.Hayırlı akşamlar iyi ramazanlar.
Başınsağolsun, çok geçmiş olsun , benimde 2 kaybım var kalp durması sonucu , acını anlayabiliyorum, Rabbim tez vakitte sağlıklısını,hayırlısını nasip etsin inşallah.
Kendini strese sokma kan testi yaptır eğer varsa kesin çıkar , inşallah vardır.
1 hafta daha bekleyin öyle yapın.. bu belirtilerle bende test yaptım ve testten 5 gün sonra kaybettim. Meğer kimyasal gebelikmiş.. o yüzden acele etmeyin sonu hüsran olmasın.. Allah hayırlısıyla gönlünüze göre hayırlı sağlıklı evlat versin..Evet çok istiyorum daha önce 28 haftalık doğum yaptım ama 55 gün kuvezde kaldı kaybettim.Bunun için hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum heveslenip yaptığım da busefer negatifse oda üzücü oluyo.Hayırlı akşamlar iyi ramazanlar.
Canim bende adet olcam sanmistim adet agrim vardı ve olcam diye agri kesici bile icmistim meger hamileymisim 4 gun gecinde testte hemen 2. Kirmizi cizgi cikmisti cok sukur simdi oglumu emziriyorum ve 9 aylik allahim insallahhh sanda nasip eder