Gebelik

Kadınların adet döneminde de göğüslerde şişkinlik olur üç gün de kısa bir süre test için hayal kırıklığına uğramanı istemem en azından bi hafta bekle. Ve kan testi yaptır daha sağlıklı bir sonuç olur ...

Merhaba,
Evet canım hamilelik belirtileride adet belirtileri gibi oluyor,sanırım çok istiyorsun inşallah hamilesindir, bence sen bir test yap .

Merhaba,
Evet canım hamilelik belirtileride adet belirtileri gibi oluyor,sanırım çok istiyorsun inşallah hamilesindir, bence sen bir test yap .

Evet çok istiyorum daha önce 28 haftalık doğum yaptım ama 55 gün kuvezde kaldı kaybettim.Bunun için hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum heveslenip yaptığım da busefer negatifse oda üzücü oluyo.Hayırlı akşamlar iyi ramazanlar.

iyi de burda duyduklarında daha fazla hayal kırıklığı yaşamaz misin ? Içten içe ,bir umut, yaşadıklarının hamilelik belirtisi olduğunu duymak istiyorsun. Test yap ve kurtul bu cendereden. Yazık ruh haline.

Canim 3 gun gecikme malesef dogru sonuc icin erken,anca kan testinde ogrenebilirsin. Adet belirtileri ve gebelik cok benzer ozellik tasiyolar. O yuzden biraz sabretmen gerekicek. Insallah hayirlisiyla guzel haberler alirsin.sanada hayirli ramazanlar :)

3 gün geçtiyse idrarda da kanda da çıkar ne duruyorsun idrar testi yap bence korkunun ecele faydası yok inşallah vardır da ramazana musmutlu girersin

Başınsağolsun, çok geçmiş olsun , benimde 2 kaybım var kalp durması sonucu , acını anlayabiliyorum, Rabbim tez vakitte sağlıklısını,hayırlısını nasip etsin inşallah.
Kendini strese sokma kan testi yaptır eğer varsa kesin çıkar , inşallah vardır.

Seninde başın sağolsun.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla.

1 hafta daha bekleyin öyle yapın.. bu belirtilerle bende test yaptım ve testten 5 gün sonra kaybettim. Meğer kimyasal gebelikmiş.. o yüzden acele etmeyin sonu hüsran olmasın.. Allah hayırlısıyla gönlünüze göre hayırlı sağlıklı evlat versin..

Diğer yavrunuz için de çok üzüldüm.. Allah güç kuvvet versin size..

canım stres yapacak bırsey yok kan testı yap kesın emın olmak ıcın sımdı ıdrarda cıkmaz hayal kırıklıgı olur ama hamılesındır bu sekılde hep aklında olacak kan testı yaptır kesın sonucu gorebılırsın o yanılmaz

Canim bende adet olcam sanmistim adet agrim vardı ve olcam diye agri kesici bile icmistim meger hamileymisim 4 gun gecinde testte hemen 2. Kirmizi cizgi cikmisti cok sukur simdi oglumu emziriyorum ve 9 aylik allahim insallahhh sanda nasip eder

Canim bende adet olcam sanmistim adet agrim vardı ve olcam diye agri kesici bile icmistim meger hamileymisim 4 gun gecinde testte hemen 2. Kirmizi cizgi cikmisti cok sukur simdi oglumu emziriyorum ve 9 aylik allahim insallahhh sanda nasip eder

Amin canım Allah evladını size bağışlasın analı babalı büyüsün sağlıkla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…