Gebelik

23Eda23

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
130
40
13
29
Mrb arkadaslar size bi sorum olucak ben en son 4 eylulde adet oldum ve simdi adetim 4 gun gecikti gecen gun kasiklarıma giren asiri kramlardan dolayı acillik oldum ve kan tahlili yaptilar normal dediler ultrasonla baktilar bos bi kese gibi bisey var dediler acaba hamile olabilirmiyim bebek gorunur mu 4 haftadan sonra aklım cok karıstı bilen varsa soylesin lutfen

Kanda bakıp nasıl normal dediler beta hcg bakmadılar mi ?

HCG 20’nin üzerindeyse hamilesin :)
Valla tecrubesiz oldugum icin sormadim da sadece normal dediler ama ilk once bos bi kese var dediler gebe olsanda simdi gorunmez dediler sonra da yumurtaligin yaninda su birikmis dediler yarinda kadin doguma gidicem su birikmesi icin

Valla tecrubesiz oldugum icin sormadim da sadece normal dediler ama ilk once bos bi kese var dediler gebe olsanda simdi gorunmez dediler sonra da yumurtaligin yaninda su birikmis dediler yarinda kadin doguma gidicem su birikmesi icin

Anladım canım mutlaka hcg değerine baktır dediğim gibi 20’nin üzerindeyse hamilesin(dir inşallah, boş gebelik de olabilir). Geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin:KK36:.

Sadece hcg normal dediler ben asıri derecede kasiklarimda sanciyla gittim bende polistik over var onlar kistin patladigini sandilar ama patlamamisti bide bu arada bu kist gebelige engel olur mu
Ama sonucu size vermeleri gerekiyordu. Yarın tekrar yaptırın normal ne demek? Normal diye bir şey olamaz. Ya gebesinizdir ya da değilsinizdir. Hastanenin laboratuvarını arayıp sonucu öğrenebilirsiniz şimdi.

Anladım canım mutlaka hcg değerine baktır dediğim gibi 20’nin üzerindeyse hamilesin(dir inşallah, boş gebelik de olabilir). Geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin:KK36:.
Bos gebeliktende cok korkuyorum dediler bos gebelik gecirenlerin sonra da cocugu olmayan varmis daha bi korktum insallah hamileyimdir

Mrb arkadaslar size bi sorum olucak ben en son 4 eylulde adet oldum ve simdi adetim 4 gun gecikti gecen gun kasiklarıma giren asiri kramlardan dolayı acillik oldum ve kan tahlili yaptilar normal dediler ultrasonla baktilar bos bi kese gibi bisey var dediler acaba hamile olabilirmiyim bebek gorunur mu 4 haftadan sonra aklım cok karıstı bilen varsa soylesin lutfen
Bebek olabilir ama genelde 7. Haftalara doğru görünür dikkat edin bol bol dinlenin ağır kaldırmayın ağrı olur hep normal

Ama sonucu size vermeleri gerekiyordu. Yarın tekrar yaptırın normal ne demek? Normal diye bir şey olamaz. Ya gebesinizdir ya da değilsinizdir. Hastanenin laboratuvarını arayıp sonucu öğrenebilirsiniz şimdi.
Ben acilde yaptirdim testi cok sancim oldugu icin gittim kist vardi bende polistik over kistin patlamasindan suphelendiler acilden alabilirmiyim bilmiyorum ama yarin k.dogumdan test yaptirayim

Hcg normal demek nasıl yani bence sana ya hamilesin yada değilsin demeleri lazin

Bos kese var dediler ama erken gebelik olsa da gorunmez dediler bakalim hayirlisi olsn insallah
O haftada boş olması normal zaten canım merak etme dua et hayırlısı olsun kafanı takma yani benim 7. Haftada gördük bebeği 5. Haftada da kese vardı sadece o yüzden diyorum sen kendine dikkat et yeter

Back
X