Gebelik

Mewoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
31
16
3
31
Merhabalar benim sat 8 ocak. Ben 31 ocak ve 1şubatta idrar testi yaptım ve çift çzgiyi gördüm bunun üzerine 1şubat aksamı kan testinde hcg 8.06 çıktı ben çok arada kaldım fikri olan var mı acaba?

Merhabalar benim sat 8 ocak. Ben 31 ocak ve 1şubatta idrar testi yaptım ve çift çzgiyi gördüm bunun üzerine 1şubat aksamı kan testinde hcg 8.06 çıktı ben çok arada kaldım fikri olan var mı acaba?

3 hafta 2 gün sonrA yapmışsınız. Değer iyi bence. Gebesiniz diye düşünüyorum. Tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu değerler de kişiye özgü 2 gün arayla yaptırın aile hekimleri yapıyo ordan takip edin.olumsuz düşünmeyin .

kızlar merhaba bu ay 2 gün reglim gecikti. hiç bir belirtimde yok ara ara kasıklarıma sancı vuruyodu tam regl olacam derken hiç bişey olmadı sadece kahverengi sarımsı damla damla leke geldi dünden beri de hiç bişey yok ara ara karnım ağırıyo bunun dışında hiç bi belirti yok. söylemesi ayıp ben regl olcağım zaman kan kokusu gelirdi o da yok vajina yumuşar gibi olurdu. 3. 5 aylık evliyim ilk defa reglim gecikti normalde 28 gün arayla olurdum düzenli. önceki aylarda gebelik testinde negatif gördüğüm için korkuyorum tekrar yapmaya sizce ne kadar daha bekliyeyim?

Canım benimde 28 günde bir oluyor ama bazen bir iki gün gecikebilir korunmuyorsan kendini hiç strese sokma çubuk testlerlede uğraşma direk kan testi ol 2gün daha gecikirse daha cok yeni evlisin zaten stres olmana hiç gerek yok

haklısınız evet ama işte insan ümitleniyo

Kızlar merhaba ben sat 01 ocakti 5 gün sürdü 6 gün geciktim adet olacakmışım gibi sancim oluyor ara ara hatta şimdide öyle bu ayın 1'i 3'ü eğer yanlış değilsem 2 gün önce tekrar test yaptım negatifti.
Aralıkta hiç adet olmadım gecikmem olmuştu acaba bu ayda mi öyle bilemedim
Umarım hamileyimdirrr
Sizde nasıl olmustu

Akşam test yaptım Rabbime sonsuz şükürler olsun çift çizgiyi gördüm hemde damlatır damlatmaz Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Akşam test yaptım Rabbime sonsuz şükürler olsun çift çizgiyi gördüm hemde damlatır damlatmaz Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sen nasıl belirtiler gördün canım benim 6 gün gecikti tekrar negatif görmekten çok korkuyorum

Sen nasıl belirtiler gördün canım benim 6 gün gecikti tekrar negatif görmekten çok korkuyorum
benim reglim gecikti canım hiç bir belirtimde yoktu ara ara kasıklarıma sancı vuruyodu tam regl olacam derken hiç bişey olmadı sadece kahverengi sarımsı damla damla leke geldi ara ara karnım ağırdı şişti bunun dışında dün göğüs uçlarımın büyüdüğünü gördüm bi de bacaklarımda damarlar çıktı. bir de kirpik olayı çok kirpikler birbirine karışıyo bi de benimkiler dik dik oldu dökülüyodu. Ama en önemli belirti regl gecikmesi ondan önce yaşadıklarım gebe sandığım durumlar tamamen psikolojikmiş şimdi anladım eğer gecikme varsa test yap bence hem de ben sabahı beklemedim akşam yaptım çift çizgi :)) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin he bir de insan hissediyormuş ben buna inandım ben 1 şubatta ilerde eşime anneme kardeşime okuturum diye mektup yazdım meğer hamileymişim :)

Göğüs uclarimda hiç dikkat ermedim ama gördüğüm o negatiflerden sonrada umudum kalamadı gibi

Hbb

Ben hiç dikkat ermedim belirtilere aralıkta adet olmadım mesela ocakta oldum acaba yine normal gecikmemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…