• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
Hanımlar merhaba👋🏼 Aranızda klomen ile hamile kalan yada ikiz gebelik yaşayan var mı?:emir_bebek: Yada bu tedaviyi kullanıp ‘’yumurtalık kisti ‘’ gelişen???:110:

kuzenım hamıle kaldı ikiz bir kız bir erkek 3 yaşındalar
ben içtim yumurtalar kiste dönüştü ,

Hanımlar merhaba👋🏼 Aranızda klomen ile hamile kalan yada ikiz gebelik yaşayan var mı?:emir_bebek: Yada bu tedaviyi kullanıp ‘’yumurtalık kisti ‘’ gelişen???:110:
Ben de klomen ile kaldım çok şükür ilk ayda 😊 ama ikiz değil 😄

kızlar dr um bana klomen verdi.ancak ben önce eşimi gösterip öyle başlamak istiyorum önümüzdeki ay..sizce de mantıklı mı? Sorun ondaysa ben boşuna ilaç içmemiş olurum diyorum..?

Ultrasonda ne zaman belli oldu canım kist?çatlamayınca mı oldu? Kaç ay kullanmıştın? :110::110:

ağrıdan oturup kalmaıyordum artık gunumden önce dr gittim

kist olmuş hepsi adet olmayı bekle dedi ,

zaten çok ilgisiz bir dr du ,

ağrıdan oturup kalmaıyordum artık gunumden önce dr gittim

kist olmuş hepsi adet olmayı bekle dedi ,

zaten çok ilgisiz bir dr du ,
Geçmiş oldun canım... bende korkuyorum kullanmaya aslında yumurtluyorum ama dr neden yazdı anlamadım.geçen ayda 21 mm olmuş güzel büyüyor yumurtalar dedi🤷🏻‍♀️ Korkuyorum kistten.adet olunca geçer mi acaba kistler?

Allah analı babalı büyütsün...klomenle kaç yumurtan oluşmuştu peki?☺️
Amin inşallah 🤲 doktorum kaç yumurtam oluştuğunu söylememişti ama belli bi büyüklüğe ulaşınca ilişki için gün verdi. Yani yumurtanın sayısı önemli değil sadece çatlamak için yeterli büyüklükte mi ona baktı benim doktorum ve bir hafta gün aşırı ilişki demişti ilaçtan sonra. Ben büyük ihtimalle geç yumurtluyodum o yüzden gününü tutturamıyodum çok şükür bu şekilde tuttu 😊

Amin inşallah 🤲 doktorum kaç yumurtam oluştuğunu söylememişti ama belli bi büyüklüğe ulaşınca ilişki için gün verdi. Yani yumurtanın sayısı önemli değil sadece çatlamak için yeterli büyüklükte mi ona baktı benim doktorum ve bir hafta gün aşırı ilişki demişti ilaçtan sonra. Ben büyük ihtimalle geç yumurtluyodum o yüzden gününü tutturamıyodum çok şükür bu şekilde tuttu 😊
Çok sevindim senin adına...bende kullanmaya korkuyorum kist oluşturuyor diye ...ama hayırlısı bakalım

Çok sevindim senin adına...bende kullanmaya korkuyorum kist oluşturuyor diye ...ama hayırlısı bakalım
Sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Ben de sürekli ağlayıp sızlıyordum psikolojim bozulmuştu halbuki yaşım da genç ama olup da kaybedince insan daha çok üstüne düşüyor. İlk defa kullanacaksan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta o kadar insan var ki bu ilacı kullanan zaten sorun olursa doktor hemen müdahale edebiliyor genelde geçici kistler oluşturuyor bu tür ilaçlar yani korkma. Ben hamileyim ama hâlâ kistler var yani 😄😄

Sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Ben de sürekli ağlayıp sızlıyordum psikolojim bozulmuştu halbuki yaşım da genç ama olup da kaybedince insan daha çok üstüne düşüyor. İlk defa kullanacaksan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta o kadar insan var ki bu ilacı kullanan zaten sorun olursa doktor hemen müdahale edebiliyor genelde geçici kistler oluşturuyor bu tür ilaçlar yani korkma. Ben hamileyim ama hâlâ kistler var yani 😄😄
Teşekkür ederim hayırlısı bakalım inşallah rabbim bizede verir...

Merhaba canım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım sımdı yıne hamıleyım ama bu sefer sadece klomen kullandım 2 tane yumurtam kendiliginden catladı ıkız mı tekiz mı daha BIlmıyorum ama 🙂

Merhaba canım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım sımdı yıne hamıleyım ama bu sefer sadece klomen kullandım 2 tane yumurtam kendiliginden catladı ıkız mı tekiz mı daha BIlmıyorum ama 🙂
İnşallah hayırlıdıyla bu bebişi alırsın kucağına🤗 klomen tek kür de mi hamile kaldın canım?

Back
X