Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de klomen ile kaldım çok şükür ilk aydaHanımlar merhabaAranızda klomen ile hamile kalan yada ikiz gebelik yaşayan var mı?
Yada bu tedaviyi kullanıp ‘’yumurtalık kisti ‘’ gelişen???
![]()
Ultrasonda ne zaman belli oldu canım kist?çatlamayınca mı oldu? Kaç ay kullanmıştın?kuzenım hamıle kaldı ikiz bir kız bir erkek 3 yaşındalar
ben içtim yumurtalar kiste dönüştü ,
Allah analı babalı büyütsün...klomenle kaç yumurtan oluşmuştu peki?Ben de klomen ile kaldım çok şükür ilk aydaama ikiz değil
![]()
Ultrasonda ne zaman belli oldu canım kist?çatlamayınca mı oldu? Kaç ay kullanmıştın?![]()
Geçmiş oldun canım... bende korkuyorum kullanmaya aslında yumurtluyorum ama dr neden yazdı anlamadım.geçen ayda 21 mm olmuş güzel büyüyor yumurtalar dediağrıdan oturup kalmaıyordum artık gunumden önce dr gittim
kist olmuş hepsi adet olmayı bekle dedi ,
zaten çok ilgisiz bir dr du ,
Amin inşallahAllah analı babalı büyütsün...klomenle kaç yumurtan oluşmuştu peki?![]()
Çok sevindim senin adına...bende kullanmaya korkuyorum kist oluşturuyor diye ...ama hayırlısı bakalımAmin inşallahdoktorum kaç yumurtam oluştuğunu söylememişti ama belli bi büyüklüğe ulaşınca ilişki için gün verdi. Yani yumurtanın sayısı önemli değil sadece çatlamak için yeterli büyüklükte mi ona baktı benim doktorum ve bir hafta gün aşırı ilişki demişti ilaçtan sonra. Ben büyük ihtimalle geç yumurtluyodum o yüzden gününü tutturamıyodum çok şükür bu şekilde tuttu
![]()
Sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Ben de sürekli ağlayıp sızlıyordum psikolojim bozulmuştu halbuki yaşım da genç ama olup da kaybedince insan daha çok üstüne düşüyor. İlk defa kullanacaksan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta o kadar insan var ki bu ilacı kullanan zaten sorun olursa doktor hemen müdahale edebiliyor genelde geçici kistler oluşturuyor bu tür ilaçlar yani korkma. Ben hamileyim ama hâlâ kistler var yaniÇok sevindim senin adına...bende kullanmaya korkuyorum kist oluşturuyor diye ...ama hayırlısı bakalım
Teşekkür ederim hayırlısı bakalım inşallah rabbim bizede verir...Sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Ben de sürekli ağlayıp sızlıyordum psikolojim bozulmuştu halbuki yaşım da genç ama olup da kaybedince insan daha çok üstüne düşüyor. İlk defa kullanacaksan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta o kadar insan var ki bu ilacı kullanan zaten sorun olursa doktor hemen müdahale edebiliyor genelde geçici kistler oluşturuyor bu tür ilaçlar yani korkma. Ben hamileyim ama hâlâ kistler var yani![]()
İnşallah canım Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla bebişini nasip etsinTeşekkür ederim hayırlısı bakalım inşallah rabbim bizede verir...
Amin.birde umre yapalım istiyoruz ama hem gebelik hem umre nasıl olur bilemiyorumİnşallah canım Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla bebişini nasip etsin![]()
Sıkıntılı olabilir canım ama insan kendisi için iyi olanı en güzel kendi bilir gönlünce olsun herşeyAmin.birde umre yapalım istiyoruz ama hem gebelik hem umre nasıl olur bilemiyorum![]()
Merhaba canım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım sımdı yıne hamıleyım ama bu sefer sadece klomen kullandım 2 tane yumurtam kendiliginden catladı ıkız mı tekiz mı daha BIlmıyorum amaHanımlar merhabaAranızda klomen ile hamile kalan yada ikiz gebelik yaşayan var mı?
Yada bu tedaviyi kullanıp ‘’yumurtalık kisti ‘’ gelişen???
![]()
İnşallah hayırlıdıyla bu bebişi alırsın kucağınaMerhaba canım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım sımdı yıne hamıleyım ama bu sefer sadece klomen kullandım 2 tane yumurtam kendiliginden catladı ıkız mı tekiz mı daha BIlmıyorum ama![]()
Tek kür ne demek cnm inşallah canımİnşallah hayırlıdıyla bu bebişi alırsın kucağınaklomen tek kür de mi hamile kaldın canım?