Gebelik

Ozgeduruege

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
191
88
13
Selam herkese çok şükür gecen hafta ve 2 gun once aldığım negatif testimde bugun pozitif sonucu aldim. Lutfen umitsizlige asla kapılmayın. 2 gun once testim 3 çıkmıştı ve derin bir uzuntu yasayip adet olmayi bekliyordum ki bugun bi anda artan sonucu mu gördük dun belli belirsiz cikan idrar testimde ikinci çizgi 1 gunde kırmızı cıktı rabbim bekleyen isteyen herkese cift cizgi gormek nasip etsin bunu yazma amacim daha 2 gun once bile negatif sonuc aliyorken 1 gunde bile degistigini gordum umudunuzu asla kaybetmeyin 1 gun de bile neler degisiyor

Aynen öyle. Ben afedersin 22.09da hastanede midem bulandı, çıkardım. Hastane kokusuna verdim bulantıyı, ihtimal vermiyordum. 01.10'da hastaneye gittim, sol tarafımda şişkinlik vardı misket gibi dokundukça acıyordu, kan tahlili yaptırdım, ß-hcG 2 çıkmıştı. Enfeksiyon var deyip ilaç yazmıştı. Almak için fırsatım olmadı. Adetime de o zaman 9 gün var daha. 10unda adet olmam gerekiyordu, olmadım. Test yaptım pozitif çıktı. Hemşire sonuçlarıma baktı dedi ki 2 oldu mu %95 yükselir. Hep böyledir. Ama 5ten sonrası gebelik sayılır. Ben şaşırdım. Hatta implant almıştım, doktordan da randevu aldım taktırmak için. Oldu mu oluyor :)

Doktor da başından savarcasına yalandan 2 baktı, yok birşey deyip gönderdi. 1 hafta sonrasında da özele gittim. Çok ilgiliydi. Parasından mı? Değil. 65 ₺ ne onu zengin eder, ne de beni fakir. Zaten 10 güne bir ödeniyor. Yani 10 gün içerisinde istersen hergün kontrole git, ücretsiz sayılıyor. Gözünü seveyim, mesleğini kalpten yapanların.

Bu arada tebrikler, sağlıkla al kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…