Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık sın cnm şuanda.Mrb arkadaşlar bir şey soracaktim hamile olduğu mu öğrendim geçen hafta pazar günü ama doktor keseyi daha göremedi acaba bunla ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz neden böyle olur
KeseKaç haftalık sın cnm şuanda.
Son adet tarihin ne peki. Ona göre haftan belli olurKese görünmediği için kaç haftalık olduğunu doktor soylemedi küçük dedi daha gözükmez dedi
Bende bişey sorsam size ben adet ilaçsız göremiyorum çatlatma iğnesi oldum ve hamile kaldım ama bende hesap edemiyorum kese göründü iki gün sonra da kalp atışını duymayı planlıyor doktor benim iğnem 19 ekşmde vuruldu o günden itibaren mi hesaplamam gerekiyorSon adet tarihin ne peki. Ona göre haftan belli olur
Kaç gün sonra doktor keseyi gorduBende bişey sorsam size ben adet ilaçsız göremiyorum çatlatma iğnesi oldum ve hamile kaldım ama bende hesap edemiyorum kese göründü iki gün sonra da kalp atışını duymayı planlıyor doktor benim iğnem 19 ekşmde vuruldu o günden itibaren mi hesaplamam gerekiyor
11 kasım bu geçen Pazartesi bu hafta pazartesi de kalp atışı duymayı planlıyor ama inş boş gebelik değildirKaç gün sonra doktor keseyi gordu
İğne ile olanı bilmiyorum cnm. Ama en erken 6. Haftada fln duyarsın kalp atışını sanırım. Doktorun iki gün sonra diyorsa doğrudur ama. Bazen geç döllenme fln oluncada sonraki haftalarda belli oluyo kalp atışı. Sağlıkla tutunsun sana bebeğin inşlhBende bişey sorsam size ben adet ilaçsız göremiyorum çatlatma iğnesi oldum ve hamile kaldım ama bende hesap edemiyorum kese göründü iki gün sonra da kalp atışını duymayı planlıyor doktor benim iğnem 19 ekşmde vuruldu o günden itibaren mi hesaplamam gerekiyor
Askında ne zaman hamile kaldığımı merak ediyorum çatlatma iğnesi vurulduğum gün itibari ile mi hamileliğimi sayıyorum kafam çok karıştıİğne ile olanı bilmiyorum cnm. Ama en erken 6. Haftada fln duyarsın kalp atışını sanırım. Doktorun iki gün sonra diyorsa doğrudur ama. Bazen geç döllenme fln oluncada sonraki haftalarda belli oluyo kalp atışı. Sağlıkla tutunsun sana bebeğin inşlh