Gebelik

Zelos6363

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
3
0
1
35
Meraba arkadaşlar gebelik düşünüyorum adetim üç gün geçti dün adet oldum ama hafif bir kanama geldi sağ yumurtalıkta sancim var acaba hamile miyim yerleşme kanaması bu hamile olduktan sonra üstüne gördüm diye bir sey var mı gerçekten yardimmm

Bir test mi yapsaniz acaba burdan ne kadar guvenilir bilgi alabilirsiniz bilmiyorum. Cunku yasadiginiz seyi siz daha iyi bilirsiniz internetten okumakla olmuyor bazi seyler. Erken gebelik testi veya bir kadin doguma gidebilirsiniz. Gebelik yoksa bile nedeninr bakarlar ?

Adetiniz once gecikmis sonra olmussunuz allah korusun dusük yapiyor da olabilirsiniz. Kimyasal geciriyor da olabilirsiniz bence ihmal etmeyin yinede siz bilirsiniz.

Merhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı

Merhabalar Bende iç çamaşırı günlük ped ve tayt vardı nişanlımda ise boxer ve pantalon. Doğurganlık dönemimdeydim. Beni eliyle tayt üzerinden tatmin ederken bende onu ediyordum ve eliyle organını düzeltip tekrar beni tatmin etmeye devam etti bu şekilde gebelik oluşabilir mi? Boşalmadığını söyledi ama yinede tedirginim. Okb hastasıyım kusura bakmayın lütfen.. ve bugun regl olmam gerekiyordu olmadım ıdrar testı yaptım negatif cıktı bahsettığım olay olalı 20 gün oldu. Geçen ay iki gün önce regl oldum ondan gecıkme olmus olabılır mı
Elle temastan hamile kalan ilk kişi olarak tarihe geçersin büyük ihtimalle. Üstelik tayt ve günlük pedle de 🤣 hamile kalırsan 🤭 her neyse

Ben ailemin bana aldığı kıyafetleri bile şuan görünce vicdan yapıyorum ve siz genc bir kıza hic acımadan yorum yapıyosunuz harika

Ben ailemin bana aldığı kıyafetleri bile şuan görünce vicdan yapıyorum ve siz genc bir kıza hic acımadan yorum yapıyosunuz harika
Bir genç kız bunları evlenmeden yapmayı normal görüyor ben mi acımasız oluyorum. Çok ilginç

Back
X