Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ultrasonda bebek gozukmese de kese de mı gorunmedı 7+2 değildir kese gorunmedıyse.. adetıne yakın bı donem dollenme olduysa kı olabılıyo gec yumurtlama ve gec dollenme. hakkında hayırlısı olsun :) ınsallah hayırlısıysa hamılesındır. eger e nabıza grebolıyosan sıfren varsa yanı sıstemden kontrol edebılırsın :)Slm arkadaşlar adetim gecikti test yaptım pozitif çıktı bugün doktora gittim ultrason da bebek falan gozukmedi rahmin kalinlaşmiş dedi gebelik olabilir kan verdim yarın çıkacak sonuç . Sat a göre 7+2 günlük
Rahmin kalinlaşmiş dedi bebek varsada gözükmüyor . Sürekli e nabızdayim 19 30 da çıkacak sonuç ayrıca istediğim bi gebelik değilultrasonda bebek gozukmese de kese de mı gorunmedı 7+2 değildir kese gorunmedıyse.. adetıne yakın bı donem dollenme olduysa kı olabılıyo gec yumurtlama ve gec dollenme. hakkında hayırlısı olsun :) ınsallah hayırlısıysa hamılesındır. eger e nabıza grebolıyosan sıfren varsa yanı sıstemden kontrol edebılırsın :)
normalde kalınlasma olur sonra gebelık olmazsa kanla dısarı atılır. ıdrarda cıkması bunu eledi. . ıstemedıgın ıcın cok uzuldum su an .S rabbım hayırlı olanı versın .Rahmin kalinlaşmiş dedi bebek varsada gözükmüyor . Sürekli e nabızdayim 19 30 da çıkacak sonuç ayrıca istediğim bi gebelik değil![]()
![]()
Benim rahmim Bayaa kalinlaşmiş zaten adetim de 17 gün gećti geç döllenme oldu sanırım buda en son çıkan testnormalde kalınlasma olur sonra gebelık olmazsa kanla dısarı atılır. ıdrarda cıkması bunu eledi. . ıstemedıgın ıcın cok uzuldum su an .S rabbım hayırlı olanı versın .![]()
Yanii bencede var ama ultrasonda bebeğe dair bişey gozukmemesi tuhaf geldi şu tahlil çıksa da en azından kabullenirimvalla ne yalan soyleyım 184 mu ne oyle bıseyken bhcg boyle cıkmıstı kısıden kısıye degısıyodur belkı de :S sılık pembemsı olsa neyse de . cızgı olusmus artık :S gebelık var denıyo buna![]()
Düşük mü yaptın cnm geçmiş olsun inşallah annelik duygusunu tadarsın yeniden . Şimdi bu benim ki sat a göre 7 +2 ama ultrasonda gozukmediğine göre geç döllenme oldu büyuk ihtimal sonuç olarak ben bunu nezaman doğuracam bilemedim4+5 haftalıkken karından bakıldıgında yanı 784 bhcg de daha kese goremem ama kontrol edeyım dedı embrıyo dıye haala.. halıyle bebegı de keseyı de gormedık 2 gun sonra gıtsem mısal 1500 u gecınce gorunebılırdı. 6 haftada gordum ben keseyı karından . alttan baktırsam daha once gorurdum mısal o da son gorusumdu gerçi.. kısmet.
aslinda kese olcusu bebek olcusu bunlar hep haftasini 2 3 gun sapma yapsa da verir.:) doktor sat i ona gore ileri cekebiliyo.Düşük mü yaptın cnm geçmiş olsun inşallah annelik duygusunu tadarsın yeniden . Şimdi bu benim ki sat a göre 7 +2 ama ultrasonda gozukmediğine göre geç döllenme oldu büyuk ihtimal sonuç olarak ben bunu nezaman doğuracam bilemedim![]()
Hmmm anladım cnm teşekkür verdiğin bilgiler icinaslinda kese olcusu bebek olcusu bunlar hep haftasini 2 3 gun sapma yapsa da verir.:) doktor sat i ona gore ileri cekebiliyo.
rica ederim.Hmmm anladım cnm teşekkür verdiğin bilgiler icin