gebelik

can_seda3460

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
74
52
38
32
merhaba ben 10 günden beri ovulasyon testi yapıyorum en son 02/01/2020 denedim bu çıktı aralıgın 31 14 gündü bende hiç iki çizgi koyu çıkmadı ama ben 10 günden 16cı güne kadar denedim eşimle sizce hamile olma şansım varmı ? poztifmi sayılır bu test ? yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 20191231_111022.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 37
  • seda.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 31
Çok net hamilesiniz :)
Gidip kan verin.. Hayırlı uğurlu olsun :)

Kuzum bu ovulasyon testi mi eğer öyleyse bu çizgi çıkması normal aslında

gecen ay 18 adet oldum ayın 27 sinde hesapladım 10 gün denk geldi ogünden beri yaptım test 13,14 güne kadar tek çizgiydi sonra böle çıktı afdersiniz ben 6 kere filan birlikte oldum eşimle ama gerçekten sizde hamilemiyimdir bu ay 15 adet gözükyor bekliyimmi sizce adet gününe kadar geçikrse olemi test yapıyım
Kuzum bu ovulasyon testi mi eğer öyleyse bu çizgi çıkması normal aslında
ovulasyon testi bu

enson adet aralık 18 side oldum sonra o günde beri hesapladım 10 günden 16 güne kadar eşimle ilişkiye girdim ayın 27 sinden başşaldım 6 defa filan ilişkiye girdik ayın 2 sine kadar dahasonra test yapmaya başladım 10 günden beri en son 15 günde bole iki çizgi çıktı biri koyu biri hafif açık sizce hamilemiyim kesin bu ayın 15 adet oluvcam sizce bekliyimmi adet gününü

Yumurtlamadan sonra 12-13. günde çizgi çıkıyor zaten :) 15 gün geçmiş çok normal..
gidip kan verin :)

yani bende yumurtlmama olmuşmuki cizgi biri koyu biri açık kimi olmamış yumurtlama dedi :)
Ya bu ovulasyon testi imiş, baya da koyu çıkmış..
Yumurtlama gününüz olabilir ya da geç yumurtlamış olabilirsiniz bilemiyorum tabi ama siz bu 2-3 günü daha değerlendirin bence

Yumurtlamanız yakın gibi duruyor çizgi tam koyulaşana kadar değerlendirin günleri 3 4 gün içinde yumurtlama gerçekleşebilir ve evet o günleri değerlendirirseniz hamilelik şansı yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…