- 12 Mart 2020
- 51
- 24
- 3
- Konu Sahibi Melisss123
Kızlar merhaba ben daha yeni üye oldum bana yardımcı olmanızı istediğim önemli konular var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım ne bu soru işareti
Sorun nedirKızlar merhaba ben daha yeni üye oldum bana yardımcı olmanızı istediğim önemli konular var
Önemli konular var demek yerine konunun ne olduğunu yazmalısınız.Kızlar merhaba ben daha yeni üye oldum bana yardımcı olmanızı istediğim önemli konular var
Haklısın İnan dalgınımÖnemli konular var demek yerine konunun ne olduğunu yazmalısınız.
Bekarım ben ama bir ilişkim var ve cinsel birlikteliğim oldu 1 ay önce kadar adet günüm de dündü iki gün önce yüne bir birliktelik yaşadım adet günüm dündü ama olmadım hasta çok korkuyorumÖnemli konular var demek yerine konunun ne olduğunu yazmalısınız.
Niyee korkuyorsun hamile olmaktam mı?Bekarım ben ama bir ilişkim var ve cinsel birlikteliğim oldu 1 ay önce kadar adet günüm de dündü iki gün önce yüne bir birliktelik yaşadım adet günüm dündü ama olmadım hasta çok korkuyorum
Evet ben evli değilim 4 yıllık bir ilişkim var ve bu şekilde yakınlaşmalar gerçekleştiNiyee korkuyorsun hamile olmaktam mı?
Kürtajına kadar araştırdım o kadar kötüyüm ki bir hata yaptım nasıl bir kafayla yaptıysam çok pişmanımNiyee korkuyorsun hamile olmaktam mı?
Test yap öncelikle hamile misin değilmisin onu öğrenin. Kürtaj araştırmak yerine KORUNMA YÖNTEMLERİNİ araştırın lütfenEvet ben evli değilim 4 yıllık bir ilişkim var ve bu şekilde yakınlaşmalar gerçekleşti
Test yap öncelikle hamile misin değilmisin onu öğrenin. Kürtaj araştırmak yerine KORUNMA YÖNTEMLERİNİ araştırın lütfen
Ben bekarım hamile olsam asla doğuramamTest yap öncelikle hamile misin değilmisin onu öğrenin. Kürtaj araştırmak yerine KORUNMA YÖNTEMLERİNİ araştırın lütfen
İçime boşalma gibi durum söz konusu olmadığından şüphelenmedim başta ama geri çekilme yöntemiyle de hamile kalınabilşyormuşne kadar oldu son ilişkiden beri ? ertesi gün hapı alsaydınız en son çare bari.
İçime boşalma gibi durum söz konusu olmadığından şüphelenmedim başta ama geri çekilme yöntemiyle de hamile kalınabilşyormuş
İki gün oldu ama onun öncesinde bir ay önce oldu tamne kadar oldu son ilişkiden beri ? ertesi gün hapı alsaydınız en son çare bari.
Cidden çok korkuyorum karnımda hafif sancılar var ama hasta oldum diye beklerken olmadım iki gündür psikolojikman iyi değilim
Gebelik testi alacağım ama hangisini alsam bilemedim gerçeklik payına inanmak istiyorum hastaneye asla gidemem bu sebepleküçük bir ihtimal, hem hamile kalmak o kadar kolay bişey değil. ama yine de adet gününüz geciktiyse test yapın da içiniz rahatlasın
Dünden bu yana lekelenme oldu çok hafif ama bu cinsel ilişkiden mi yoksa adetten mi dedim ama zerre kanama yokstresten de gecikebilir sakin ol