- 27 Nisan 2020
- 43
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi Gulbenozgeeee
Hamile olduğunuzu ilk kime ve nasıl söylediniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ağlayarak eşime söylemiştim ama nasip olmadı tabiHamile olduğunuzu ilk kime ve nasıl söylediniz ?
Çok üzüldüm .. allah herkese nasip etsin .. şimdi de kimyasal gebelikten korkuyorum.. yarın doktora gideceğizBen ağlayarak eşime söylemiştim ama nasip olmadı tabi![]()
ilk anneme ve esime soyledim sonra kan verirken bayilinca birsuru kisi duyduHamile olduğunuzu ilk kime ve nasıl söylediniz ?
İyiymişilk anneme ve esime soyledim sonra kan verirken bayilinca birsuru kisi duydu![]()
Korkma hayırlısı olsun senin için inşallah güzel haberler alırsınÇok üzüldüm .. allah herkese nasip etsin .. şimdi de kimyasal gebelikten korkuyorum.. yarın doktora gideceğiz
biz de yarin muayenede guzel haber alirsak aksamina kayinvalideme soylicez esim soyler kendisiİyiymişben eşime ağlayarak söyledim ama anneme kayınvalidemlere nasıl söyleyeceğim bilemiyorum
![]()
İlk arkadaşıma söylemek nasip oldu çünkü testi yapıp ona kahvaltıya gitmiştim. Akşama da İki gündür adet olduğumu Sanan eşime süpriz yapmıştım şoka girdiHamile olduğunuzu ilk kime ve nasıl söylediniz ?
Keşke ben de ablamı arayabilseydimAğlayarak ablamı aramıştım en samimi bulduğum kişi o çünkü![]()
Ben dayanamayıp arkadaşlarıma söylemrk istiyorum ama yarın muaneye gidicez ondan sonra bakalımİlk arkadaşıma söylemek nasip oldu çünkü testi yapıp ona kahvaltıya gitmiştim. Akşama da İki gündür adet olduğumu Sanan eşime süpriz yapmıştım şoka girdi![]()
İnşallahh güzel haberler alır herkese söylersinizBen dayanamayıp arkadaşlarıma söylemrk istiyorum ama yarın muaneye gidicez ondan sonra bakalım![]()