Gebelik

Benimdunyamm

Avustralya
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
272
101
53
30
Merhaba arkadaslar 34 haftalik hamileyim ve bebegim 2262 gr cok mu az doguma kadar kac kilo olur sizce cok merak
ediyorum

Merhaba arkadaslar 34 haftalik hamileyim ve bebegim 2262 gr cok mu az doguma kadar kac kilo olur sizce cok merak
ediyorum
normal kılosu:) korkma bu kıloda dogan bebek bıle var 37.de:):) bundan sonra alacagı kıloyu bılemeyız gıdısatını doktorun soyler ılerı yada gerı dıye ölcumlerınden analr o sıkıntı yapma beslenmene dıkkat et zararlı seyler yeme kılo alsın dıye . 3 3,5 kadar olur allahın ıznıyle :) haftada 200 gr mı ne alcak tahmını:) saglıklı olsun da kılo sayısal olarak alt değer yoksa 2.5 da saglıklı bebek 3.5 da:)

Son haftalar alır daha kilo merak etmeyin. Kızım son 2 haftada 500 gr almıştı 3580 dogmustu.

Bende bu hafta gidicem kontrole çok merak ediyorum ne kadar oldu. Bence de gayet normal usgde oynama da oluyormuş belki de daha fazla

normal kılosu:) korkma bu kıloda dogan bebek bıle var 37.de:):) bundan sonra alacagı kıloyu bılemeyız gıdısatını doktorun soyler ılerı yada gerı dıye ölcumlerınden analr o sıkıntı yapma beslenmene dıkkat et zararlı seyler yeme kılo alsın dıye . 3 3,5 kadar olur allahın ıznıyle :) haftada 200 gr mı ne alcak tahmını:) saglıklı olsun da kılo sayısal olarak alt değer yoksa 2.5 da saglıklı bebek 3.5 da:)
Cok tesekkur ederim 🥰

Bence az değil normal
Doktor normal mi diyo?
Doğuma kadar en az 1 kilo daha alır çünkü bu haftalardab sonra hızlı almaya başlıyorlar
Benim obur cocuk 2960 gr dogmustu 42 haftalikken o biraz kucuk oldugu icin bu da mi kucuk olacak diye cok merak ediyorum dr normal diyo ama arti eksi yanilma payi oldugu icin endiseliyim. ( Cevabin icin cok tesekkur edrim🙂)

ediyorum

kilosu normal doğana kadar 2500 ü geçerse zaten normal aralıkta dogmuş oluyorbebek sağlıklı doğunca kilonun hiç bir önemi olmadığını anlayacaksınız takıntı yapmayın doktorunuz gelişimi iyi diyorsa kiloya takılmayın bu haftadan sonra yanılma payı çok olur benim 2200 dedikleri bebeğim 3000 doğdu

kilosu normal doğana kadar 2500 ü geçerse zaten normal aralıkta dogmuş oluyorbebek sağlıklı doğunca kilonun hiç bir önemi olmadığını anlayacaksınız takıntı yapmayın doktorunuz gelişimi iyi diyorsa kiloya takılmayın bu haftadan sonra yanılma payı çok olur benim 2200 dedikleri bebeğim 3000 doğdu
Cok haklisiniz saglik konusunda. Masallah bebeginize 😇

Benim obur cocuk 2960 gr dogmustu 42 haftalikken o biraz kucuk oldugu icin bu da mi kucuk olacak diye cok merak ediyorum dr normal diyo ama arti eksi yanilma payi oldugu icin endiseliyim. ( Cevabin icin cok tesekkur edrim🙂)
Benim ilk kızmda tam 3000 gr doğdu
2.ci kızım da 3260 doğdu

2side minikti ama olsun sağlıkları yerindeydi
Küçük kızm şimdi 4 aylık oldu MaşaAllah tospik tospik yanakları oldu

Kimi bünyede bebek çok kilo almıyor
Zaten çok kilo alması da okadar önemli değil bence doğunca alır inşaAllah

İlk doğumunuz normal mi?
3000 civarlarında olursa kolay çıkar inşaAllah 😂

2.ci kızım da 3260 doğdu

İlk doğumunuz normal mi?
[/QUOT
2.ci kızım da 3260 doğdu

İlk doğumunuz normal mi?

Masallah benimkide tek 3 kilo olsun bu ikinci gebeligim cok az gibi geldi kilosu 34 hafta olmasina ragmen o yuzden biraz kafamda sorun olusturmustu en onemlisi saglikli olmasi ama yinede insan kiloyuda sorun yapiyo🙃

Masallah benimkide tek 3 kilo olsun bu ikinci gebeligim cok az gibi geldi kilosu 34 hafta olmasina ragmen o yuzden biraz kafamda sorun olusturmustu en onemlisi saglikli olmasi ama yinede insan kiloyuda sorun yapiyo🙃
Ikinci dogum kolay oluyor mu acaba ben biraz tedirginim bu konudada cunku ilki cok zor olmustu

Hiç sorun yapma kiloyu sağlıklı olsunlar yeter kilo alırlar
Bide haftan daha 34 önünde 6 hafta var hemen hemen ve son 1 ayda 1 kilo rahat alırlar. Benim kızmda 34.cü hafta seninki gibiydi

Ikinci dogum kolay oluyor mu acaba ben biraz tedirginim bu konudada cunku ilki cok zor olmustu
Kişiden kişiye değişiyo kuzm ya
Benim elhamdülillah 2sininde doğum anı kolay oldu 5 dkda fırtladılar😅
Ama sancım az olduğu için 2sinde suni sancıyla doğurdum orda biraz zorlandım

Hiç sorun yapma kiloyu sağlıklı olsunlar yeter kilo alırlar
Bide haftan daha 34 önünde 6 hafta var hemen hemen ve son 1 ayda 1 kilo rahat alırlar. Benim kızmda 34.cü hafta seninki gibiydi
En basta saglikli olmasi tabiki cok haklisiniz🙂Sizinki kacinci kaftada kac kilo dogdu acaba

Bence normal som 1 ay cok hizli kilo aliyorlar.
Benim ilk bebegimde 3200 dediler, 4 kilo dogdu.
Ikinciye 3600 dediler 3100 dogdu
Net bilgi vermiyor bazen

Back
X