Gebelik

Aesg

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
74
19
8
24
Her kese iyi aksamlar benim gibi gec yumurtlayan var mi varsa eger adet degisikligi oluyor mi ben adetime 5 gun kalmosken kasintidan dolayi doktora gittim gittigimde hazirda yumurtam oldugunu cocuk dusunuyorsan bu gunleri degerlendirmemi soyledi fakat biz doktordan ayrilfiktan sonra 1 defa iliskiye girdik sonrasinda esim sehir disana gitti suan adetim 5 gun gecikti yumurtlamanin gec olmasindan mi kaynakli 1 gunluk girdigimiz iliski aninda yumurtanin catlamis olma ihtimali var mi boyle bir durum yasayan varsa yardimci olabilir mi

Sperm içerde 3 gün canlı kalabiliyor.. İlişki tutup tutmadığı test ile anlaşılır.. ama geç yumurtlama yüzünden geç adet olursunuz🤗

Sperm içerde 3 gün canlı kalabiliyor.. İlişki tutup tutmadığı test ile anlaşılır.. ama geç yumurtlama yüzünden geç adet olursunuz🤗
Cok tesekkür ederim internetten baktigimda yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olmam gerekiyormus ama bu sefer adet gunum baya kaymis oluyor neredeyse ay sonuna geliyor normal mi yani gene 14 gun beklemem mi gerekecek yorumunuz ivin tesekkür ederim 😊

Cok tesekkür ederim internetten baktigimda yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olmam gerekiyormus ama bu sefer adet gunum baya kaymis oluyor neredeyse ay sonuna geliyor normal mi yani gene 14 gun beklemem mi gerekecek yorumunuz ivin tesekkür ederim 😊
Yok bekleme.. İstersen test yap emin ol. Belki 2 kere yumurtladın emin olursun

Back
X