Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışı yok çocuk gelişmemiş diyorlarMerhaba. Benim 2 dusugumde haftam ile bebek uyumlu degildi. 11.haftada gitmistim bebek 9.haftada kalmıştı. Sizinkide bu sekilde sagliksiz gebelik gibi görünüyor umarim boyle olmaz kalp atımı vs normal mi yani düşük beklentisinde mi doktorlar yoksa geç döllenme vs diyolar mi
Hiç dinlemedim yaniKalp atışı yok çocuk gelişmemiş diyorlar
Kalp atışı da mi yok , doktorunuz ne diyor, vajina ultrason yaptırdınız mi, benim.bebegim de 1 hafta gerideydi, bana kan sulandırici verildi , bebek iyi beslenemiyor rahim yapısından ve damarlarından dolayı (2li testte ortaya cikmisti) ondan sonra kontrole gittiğimizde tam haftasında demişti doktorMerhabalar ben 2 aylık 8 haftalık hamileyim ama çocuk gelişmiyor doktorlar diyor 5 haftalık bilgisi olan varmı
O zaman sagliksiz bir gebelik ve sonlandırılması gerekiyor bu konuda bişey söylemediler mi kürtaj mi onerdiler kendiliğinden düşmesini mi bekliyceklerKalp atışı yok çocuk gelişdidiyor
4 gün bekleyelim eğer değişiklik yoksa kürtaj dedilerO zaman sagliksiz bir gebelik ve sonlandırılması gerekiyor bu konuda bişey söylemediler mi kürtaj mi onerdiler kendiliğinden düşmesini mi bekliycekler
Hayirlisi olsun ilk gebeliğin miydi. Genelde ilk dusuklere normal diyolar beklenen bi durummus artik. Bir an once atlatip toparlanirsin insallah4 gün bekleyelim eğer değişiklik yoksa kürtaj dediler![]()
Tşk ederim canım ilk gebeliğimdi çok üzgünümHayirlisi olsun ilk gebeliğin miydi. Genelde ilk dusuklere normal diyolar beklenen bi durummus artik. Bir an once atlatip toparlanirsin insallah
Haklısın uzulmekte ama gececek. Kucagina alip kaybedenler var onlarin uzerine biz çok çok şanslıyız. Benim kayiplarim tüp bebekti eger doğal gebelik yasiyosan bu bile büyük arti. Bardağa dolu tarafindan bakicaz napalim nasip bu islerTşk ederim canım ilk gebeliğimdi çok üzgünüm![]()
Haklısın da işte yürek dayanmiyo benim normal gebelikti mucize gibi geldi kısa sürdüHaklısın uzulmekte ama gececek. Kucagina alip kaybedenler var onlarin uzerine biz çok çok şanslıyız. Benim kayiplarim tüp bebekti eger doğal gebelik yasiyosan bu bile büyük arti. Bardağa dolu tarafindan bakicaz napalim nasip bu isler
Rabbim sagikli bir sekilde en hayirli zamanda nasip eder inşallah tekrardanİlginiz için çok tşk ederim tecrubesizim yardımcı oldunuz
Allah razı olsun ins bütün isteyenlere nasip eder Rabbim insRabbim sagikli bir sekilde en hayirli zamanda nasip eder inşallah tekrardan
Bende suan ayni durumdayim, bir gelisme var mi ne yaptiniz?Merhabalar ben 2 aylık 8 haftalık hamileyim ama çocuk gelişmiyor doktorlar diyor 5 haftalık bilgisi olan varmı