Gebelik

Edaaa34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
9
2
1
27
Merhabalar ben 2 aylık 8 haftalık hamileyim ama çocuk gelişmiyor doktorlar diyor 5 haftalık bilgisi olan varmı

Merhaba. Benim 2 dusugumde haftam ile bebek uyumlu degildi. 11.haftada gitmistim bebek 9.haftada kalmıştı. Sizinkide bu sekilde sagliksiz gebelik gibi görünüyor umarim boyle olmaz kalp atımı vs normal mi yani düşük beklentisinde mi doktorlar yoksa geç döllenme vs diyolar mi

Merhaba. Benim 2 dusugumde haftam ile bebek uyumlu degildi. 11.haftada gitmistim bebek 9.haftada kalmıştı. Sizinkide bu sekilde sagliksiz gebelik gibi görünüyor umarim boyle olmaz kalp atımı vs normal mi yani düşük beklentisinde mi doktorlar yoksa geç döllenme vs diyolar mi
Kalp atışı yok çocuk gelişmemiş diyorlar

Merhabalar ben 2 aylık 8 haftalık hamileyim ama çocuk gelişmiyor doktorlar diyor 5 haftalık bilgisi olan varmı
Kalp atışı da mi yok , doktorunuz ne diyor, vajina ultrason yaptırdınız mi, benim.bebegim de 1 hafta gerideydi, bana kan sulandırici verildi , bebek iyi beslenemiyor rahim yapısından ve damarlarından dolayı (2li testte ortaya cikmisti) ondan sonra kontrole gittiğimizde tam haftasında demişti doktor

Ben 3 haftadır ultrasyon a giriyorum çocuk gelişmemiş diyor kalp atışı yok bugün kan testi verdim yarın bakicaz bı sorun varmı diye ama 2 aylık oldu hala kalp atışı yok

Tşk ederim canım ilk gebeliğimdi çok üzgünüm 😭
Haklısın uzulmekte ama gececek. Kucagina alip kaybedenler var onlarin uzerine biz çok çok şanslıyız. Benim kayiplarim tüp bebekti eger doğal gebelik yasiyosan bu bile büyük arti. Bardağa dolu tarafindan bakicaz napalim nasip bu isler

Haklısın uzulmekte ama gececek. Kucagina alip kaybedenler var onlarin uzerine biz çok çok şanslıyız. Benim kayiplarim tüp bebekti eger doğal gebelik yasiyosan bu bile büyük arti. Bardağa dolu tarafindan bakicaz napalim nasip bu isler
Haklısın da işte yürek dayanmiyo benim normal gebelikti mucize gibi geldi kısa sürdü 😪

İlginiz için çok tşk ederim tecrubesizim yardımcı oldunuz

Back
X