Gebelik

aysnrla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2021
2
3
1
31
Merhaba kızlar eşimle 1 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz. Salı günü idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün beta hcg de 10.56 çıktı. Bugün regl tarihim regl kanaması tarzında yoğun bir kanama olduğu için tekrar bhcg verdim 5.5 e düşmüş ne olabilir kimyasal gebelik diyorlar yarın doktora gideceğim sabah sizler ne diyorsunuz implantasyon kanaması falan olur mu

Kimyasal gebelik geçmiş olsun

HCG düşmüş .

Kimyasal gebelik..

Teşekkür ederim peki bunun sebebi ne olabilir endişeleniyorum anormal Bi durum var mıdır
Rahim gebeliğe hazırlanınca öyle olur derler veya sağlıksız gebelik olduğu için sık sık bu şekilde tekrarlanirsa o zaman genetik testi yaptırabilirsiniz şimdilik endişelenmeyin

Merhabalar tarihime göre yarın adet olmam gerek fakat 10 gündür adet sancısı çekiyorum akıntı var ve aşırı yorgunluk ve uyku hali sol kasık kısmımda batma şeklinde ağırlar var. Göğüslerim aşırı şiş ve ağrıyor kahve rengi kısmı yaygınlaşmış. Test yaptırmak istemedim erkenden sizce hamile olma yarın test yapmalı mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…