Gebelik

Blondiae

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
8
1
1
26
Merhabalar Ultrasonda ölçü 12+2 çıkması gerekirken 11+5 cıktı doktor birşey demedi ikili test sonucunu bekliyorum bi bilgisi olan var mi?

Merhabalar Ultrasonda ölçü 12+2 çıkması gerekirken 11+5 cıktı doktor birşey demedi ikili test sonucunu bekliyorum bi bilgisi olan varmi
14.haftaya kadar benimde hep farklı çıktı ölçüler. 1 hafta 10 gune kadar normal kabul ediliyor bu sapma. Bebeğin hareketleri bile cihazın farkli olcmesine sebep oluyor. Doktor ölçerken bebek başını one eğdi atiyorum orada 11+2cikti az sonra tekrar ölçtü bu defa basi gerideydi boyu bi tik daha uzun çıktı dolayisiyla 11+6cikti. Doktorum demişti ki bak bebeğin hareketi gün farkina sebep oluyor o yüzden bu farklara takılma önemli degil

Çok teşekkür ediyorum icim rahatladi

Merhabalar Ultrasonda ölçü 12+2 çıkması gerekirken 11+5 cıktı doktor birşey demedi ikili test sonucunu bekliyorum bi bilgisi olan var mi?

Merhaba benimde oyle farklar çıkıyor 12+4 diye gittim 12+1 cıktı daha öncede 8+4 diye gitmiştim 8 haftalık çıktı doktora sordum hep böyle birkaç gün eksik çıkıyor birşey mi var diye o da bisey olmaz normal korkma dedi araştırmalarıma göre belki zayıf bebek olabilirmiş bende zayıf biriyim çok kilolu olmasını beklemiyorum o yüzden ıcini ferah tut bebeğin stresten etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…