Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anne olacam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
16
3
1
28
Merhaba arkadaşlar doktor bana çatlatma iğnesi verdi 12sinde vuruldum çok belirti yaşadım 8 inci günde test yaptım 2 çizgi çıktı yanlış mıdır

Merhaba arkadaşlar doktor bana çatlatma iğnesi verdi 12sinde vuruldum çok belirti yaşadım 8 inci günde test yaptım 2 çizgi çıktı yanlış mıdır
Igne 14. Güne kadar cift cizgi verebiliyor. Bat gunu kan verin

Sağ kasıgım çok şiş inenin etkisinde mıdır 11, gün oldu vurulalı
10. Gün olmuş henüz iğne olalı kasık şişmesi kistten olur daha önce başıma geldi.iğne kasıkta şişlik yapmaz muhtemelen çatlamayan yumurta oldu kiste çevirdi

10. Gün olmuş henüz iğne olalı kasık şişmesi kistten olur daha önce başıma geldi.iğne kasıkta şişlik yapmaz muhtemelen çatlamayan yumurta oldu kiste çev
Bu gün kan testi yaptım adetime 6.7gun var dayanamadim 2.6cikti doktor gebelik yok ama4.5gün sonra yine gel dedi neden dedi değeri yüksekmi gördü acaba sizce HCG yükselirmi daha

Bu gün kan testi yaptım adetime 6.7gun var dayanamadim 2.6cikti doktor gebelik yok ama4.5gün sonra yine gel dedi neden dedi değeri yüksekmi gördü acaba sizce HCG yükselirmi daha
12 gün olmuş iğne olalı yarın varsa kesin çıkması gerekiyor yarın idrar yada kan testi yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…