Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben yeni üye oldum bu platforma
Gebelikle ilgili bi kaç bi şey sormak istiyorum.
Yaklaşık 21 gün önce klomen tedavisi aldım.şuanda göğüs hassasiyetim kaşık ağrılarım ve akıntım fazlalaştı bu durumu yaşayan varmı acaba ?
Yaklaşık 21 gün önce klomen tedavisi aldım.şuanda göğüs hassasiyetim kaşık ağrılarım ve akıntım fazlalaştı bu durumu yaşayan varmı acaba ?
Bugün doktor kontrolüm vardı doktoruma da aynı şeyi söyledim güldü bana kaç gün oldu dedi 20 gün falan dedim usg yaptı tahlil istedi bakalım hayırlısı olsun
Merhaba sonucum negatif çıktı ama doktorum bir hafta sonra tekrar etmemi istedi tahlili çünkü endometrium kalınlığı 12 mm 15 mm ve üzeri gebelik olarak yorumlanıyo