Gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yarrn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yarrn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2020
21
8
6
42
Slam arkadaşlar uzun zamndir yoktum sükürki hamiş olarak döndüm ama merak ettigim birçok konu var yardimci olurmusuniz daha doktora gitmedim pazartesi gidicm nasipse kaç haftalik bilmiyorm ama göğüslerim acıyo ve sütleniyor normalmi erken degilmi acaba son adet tarihine bakarak hesabima göre 7 haftalik

Doktorlar da son adet tarihine göre hesaplıyor zaten 7 haftaliktir o zaman bende de bir buçuk iki ay kadar göğüs ağrısı vs. Olmuştu yavaş yavaş gecmisti belki siiznde geçer

Benim adetim en son 23 Ağustosta geldi bebeğim şuan ultrason da 7 hafta 1 günlük görünüyor bende 21 Ağustos ta gebe kalmışım gibi görünüyor

Benim adetim en son 23 Ağustosta geldi bebeğim şuan ultrason da 7 hafta 1 günlük görünüyor bende 21 Ağustos ta gebe kalmışım gibi görünüyor
Son adet tarihimden hesaplayinca bebeğim daha küçük görünüyor aslında doktora göre 7 hafta 1 günlük hamileyim böyle tuhaf ben hiç anlamadım zaten bu hesapları o yüzden doktoruma bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…