Gebelik

Petunyaaa00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
193
45
48
5. Haftaya yeni girdim mide bulantısı falan yok? Sadece ara sıra ayakta çok durunca bi de eğilip çok kalkınca bel ağrısı oluyor

5. Haftaya yeni girdim mide bulantısı falan yok? Sadece ara sıra ayakta çok durunca bi de eğilip çok kalkınca bel ağrısı oluyor
Benimde o haftalarda yoktu ama 6. Veya 8. Haftadan sonra başlıyor canım hatta sevinmiştim bende yok rahatım diye. Bende hep kuru bulantı oldu iki sefer kustum ama halsizlik sürekli uyku hali Kimi rahat geçiriyor inşallah rahat geçer seninki. Ben üç ayı yeni doldurdum. Yeni yeni hafifledi bu sefer baş ağrısı oluyor ara ara. Bu bir süreç öyle ya da böyle geçecek. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Belinizi de sakın yormayın ilk üç ay önemli. İşlerinizi taksit taksit yapın ben öyle yapıyordum hatta hala öyle. Elinden geldiğince dinlenin. Zaten belirtiler başlayınca istesenizde yerinizden kalakamayacaksınız. Mutfağa gidememiştim haftalarca. Herşey miniklerimiz için. hakkında hayırlısı olsun

Çok güzel cevaplamışın.. İnşaAllah zorlu bi hamilelik geçirmem.. Zaten çok iş yapmak gelmiyor içimden hamile oldugumdan beri yorgunluk vs var. malum ev işleri olunca yemek vs yavaş yavaş olsa da yapmak zorundayız azda olsa eğilip kalkma gibi durumlar olabiliyor.. Hayırlısıyla rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…