Gebelik

Daradar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
80
43
3
Merhaba,ben bu ay yumurtlama dönemimi internetten baktığım kadarıyla hesapladım ve o haftayı değerlendirdik.Adetime 7 gün varken kan testi yaptırdım 0 çıktı.Surekli testi tekrarlıyorum ama negatif.Simdi adete 5 gün var.En son bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Yorumlardan da görüyorum erken vs diye ama sizce kesin negatif midir yoksa bu ihtimal gebelik olabilir mi?Belirti olarak göğüs hassasiyeti var nerdeyse 10 gündür falan.yani kan testi bı hafta kala yapıldı erken olduğu ivin 0 olmuş olabilir mi yoksa kesin sonuç verir mi

Kesin diye birşey yoktur. Adetin geçtikten 1 hafta sonrası en doğru sonuç verir. Bence biraz daha beklemelisin

Kesin diye birşey yoktur. Adetin geçtikten 1 hafta sonrası en doğru sonuç verir. Bence biraz daha beklemelisin
Normalde ben de umitliydim ama kan testinden dolayı biraz kırıldı o ümit bir hafta kala 0 çıktığı için.Haklisiniz beklemek lazım yine de

Normalde ben de umitliydim ama kan testinden dolayı biraz kırıldı o ümit bir hafta kala 0 çıktığı için.Haklisiniz beklemek lazım yine de
20 gün adeti gecikip hamile olanlar var geç dollenmeyle. Allah'tan umut kesilmez sen çok erken yapmışsın testini sabırlı ol bence bekle biraz

Merhaba Aral’ın ayı 27 sinde regl oldum ve 3 gün sürdü normalde 5 gün falan sürer ilk gün çok yoğun ikinci gün az 3 üncü gün lekelenme şeklindeydi regl gittikten sonra 4ü 7 si ve 9unda eşimle birlikte olduk bu ay beklenen adet tarihim 5 gün geçti 2 gündür göğüslerimde şişme ve dokundun mu açıma durumu var beklenen regl tarihimde her zamanki gibi sivilcem çıktı ama gelen giden yok idrar testi yaptım bugün ve onlarda negatif anlamış değilim bu durumda olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…