Gebelik

gulpermn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
4
1
1
32
Kizlar benim adetim bir gün gecikti ve sancı şekilde ağrım var test yaptım negatif çıktı sizce

Son düzenleme:
Adet olabilirsin her an normalde sancili geçiyorsa onun habercisi olabilir1

Dua edin lütfen inşallah olmam 3 senedir evliyim kan pıhtılaşmasi var denildi ve gitmedigim doktor kalmadı 4 düşüğüm oldu ilk kürtajli ondan sonra hep düşük oldu
Cok üzüldüm canım hamilelrin duasi gecer derler insallah kucagini doldursun rabbim tez zamanda saglikla ilerleyen bi gebeligin olur insallah

Dua edin lütfen inşallah olmam 3 senedir evliyim kan pıhtılaşmasi var denildi ve gitmedigim doktor kalmadı 4 düşüğüm oldu ilk kürtajli ondan sonra hep düşük oldu
Adetten sadece bir gün geçmiş umutsuz olmak için erken. Ama bu kadar stresli de olmaz. Bende de pıhtılaşma var kimyasal gebeliklerim oldu. 2 yıl sonunda en beklenmedik ayda kızıma kavuştum. O kadar tedavi üzüntü boşunaymış. Pıhtılaşma çaresi olmayan bir durum değil gebelik içinde engel teşkil etmiyor. Pıhtılaşma dışında başka sorun var mı? Tsh, b12 düşüklüğü, pco?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…