- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
Merhabalar kızlar gebelik çıktı mı diye en erken ne zaman başvura bilirim kan testi için illa adet gecikmesi olması gerekiyor mu hızlı testler de çıkıyorsa birde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi yapabilirsiniz reglinize birkaç gün kala, illa gecikmesi gerekmiyor.Merhabalar kızlar gebelik çıktı mı diye en erken ne zaman başvura bilirim kan testi için illa adet gecikmesi olması gerekiyor mu hızlı testler de çıkıyorsa birde
Merhabalar kızlar gebelik çıktı mı diye en erken ne zaman başvura bilirim kan testi için illa adet gecikmesi olması gerekiyor mu hızlı testler de çıkıyorsa birdkan
Bugün olmam gerekiyor du olmadım hasta üstelik hafif bir mide eskimesi gibi birşey var tüm günYani belirtilerin varsa yapabilirsin canım
Erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı zaten ben kan testi ne zaman yapabilirim öğrenmek istiyorumErken gebelik testi yapabilirsiniz reglinize birkaç gün kala, illa gecikmesi gerekmiyor.
Benmadete 3 gün var dyaanamdim nöbetçi eczane den erken gebelik aldım. 60 TL olmuş erken gebelk testiMerhabalar kızlar gebelik çıktı mı diye en erken ne zaman başvura bilirim kan testi için illa adet gecikmesi olması gerekiyor mu hızlı testler de çıkıyorsa birde
Ne zaman istiyorsan ozaman amabence adetin geciksin önce . Cnku değer düşük çıkarsa bide onun stresine giriceksin.Erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı zaten ben kan testi ne zaman yapabilirim öğrenmek istiyorum
Aynen çok pahalı yaBenmadete 3 gün var dyaanamdim nöbetçi eczane den erken gebelik aldım. 60 TL olmuş erken gebelk testi![]()
Oyle mi diyorsunuz ne kadar geciksin peki bu gün olmam gerekiyor du olmadım çünküNe zaman istiyorsan ozaman amabence adetin geciksin önce . Cnku değer düşük çıkarsa bide onun stresine giriceksin.
Aynen çok pahalı ya![]()
Yani 2 gün snraya gideblrsn sabredersen 5 gün geçsin oyle git yok dayamamam diyorsan yarın. Veya salı git cnmOyle mi diyorsunuz ne kadar geciksin peki bu gün olmam gerekiyor du olmadım çünkü
Benim testte pozitif çıktı zaten değdi ama kan önemli işteEvet ama sonuç pozitif goreceksemdeger valla. Çünkü bu ay 9lamzsa aşılamaya gidicem . İnşallah vardır benimde. Sanada hayırlı olsun canım![]()
Çok teşekkür ederim ben biraz sabırsız biriyim yani zor dayanıyorum bir bilsenizYani 2 gün snraya gideblrsn sabredersen 5 gün geçsin oyle git yok dayamamam diyorsan yarın. Veya salı git cnm
Bilmez miyim . Yarın gidersen yüksek ihtimal iki gün snra çağırıp değerlerinin yükselmesine bakarlar . E git madem yarın heyecanını erken yasaÇok teşekkür ederim ben biraz sabırsız biriyim yani zor dayanıyorum bir bilseniz![]()
Bilmez miyim . Yarın gidersen yüksek ihtimal iki gün snra çağırıp değerlerinin yükselmesine bakarlar . E git madem yarın heyecanını erken yasa![]()
Ben yaptım çıkmadı . Aşılama yolu göründüBen bir gün daha bekliyeyim bari
Benim pozitif çıktı canım erken gebelik testinde sonuç ama yine de emin değilim yanılma payı vardırBen yaptım çıkmadı . Aşılama yolu göründü
Pozitif çıktıysa git acile yaptır hemen ben öyle yaptım 2 defa test yaptım ikiside pozitif çıkınca gittim kan verdimBugün olmam gerekiyor du olmadım hasta üstelik hafif bir mide eskimesi gibi birşey var tüm gün
Benim yumurtlama gününden 10 gün sonra başladım test yapmaya 5 gün üst üste yaptım erken gebelik testi hepsi de pozitif çıktı çok kararsız bir insanim ben birde ya kanda çıkmazsa diyorumPozitif çıktıysa git acile yaptır hemen ben öyle yaptım 2 defa test yaptım ikiside pozitif çıkınca gittim kan verdim