- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
Merhabalar kızlar gebelik çıktı mı diye en erken ne zaman başvura bilirim kan testi için illa adet gecikmesi olması gerekiyor mu hızlı testler de çıkıyorsa birde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tane emzik al küçük bir kutuya koy. Akşam yemek yerken masada sana küçük bir hediye aldım de ver :) Ben de bir gün hamile kalsam böyle bir şey yapmak istiyorum eşime :)Ama nasıl söylemeli sizce fikir bulamadım ben daha
TeşekkürlerBir tane emzik al küçük bir kutuya koy. Akşam yemek yerken masada sana küçük bir hediye aldım de ver :) Ben de bir gün hamile kalsam böyle bir şey yapmak istiyorum eşime :)
Allah sana da nasip etsin canım benimTeşekkürler![]()
Kuruma çizgisi gibi duruyorBakim hafif gozulen ilk 1 buçuk saat icinde cikan digeri yine ayni test ama 7 saat gevti ustunden tam belli oldu
Ben dayanamayıp söylemiştim salı günü birlikte keseyi görmeye gittik kimyasal olma ihtimali yoksa söyleyinKızlar sizce eşime söylesem mi yoksa çok mu erken
Kan testi yaptım bugün gebelik var dedi sağlık ocağı normal muayene git dedi bana hattaBen dayanamayıp söylemiştim salı günü birlikte keseyi görmeye gittik kimyasal olma ihtimali yoksa söyleyin
Kanda beta 2 güne 2 katına çıkar benim cuma 844 çıkmıştı salı günü gittiğimde minicik bişey görmüştük isterseniz normal muayene için biraz bekleyinKan testi yaptım bugün gebelik var dedi sağlık ocağı normal muayene git dedi bana hatta
Bende randevu aldım 8 Nisan a gidicemKanda beta 2 güne 2 katına çıkar benim cuma 844 çıkmıştı salı günü gittiğimde minicik bişey görmüştük isterseniz normal muayene için biraz bekleyin
Bende randevu aldım 8 Nisan a gidicemKanda beta 2 güne 2 katına çıkar benim cuma 844 çıkmıştı salı günü gittiğimde minicik bişey görmüştük isterseniz normal muayene için biraz bekleyin