Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayal hayat 123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
285
80
18
37
Merhabalar kızlar gebelik çıktı mı diye en erken ne zaman başvura bilirim kan testi için illa adet gecikmesi olması gerekiyor mu hızlı testler de çıkıyorsa birde

Peki sen ne zaman kan vermeye karar verdin birde testi ne zaman yaptın
Canım reglime 1 gün vardı yaptım ama bile isteye değil içimden birden geldi baktım direkt saniyede çıktı bi tane daha yaptım o silik çıktı ama sonradan belirginleşti sonra gece kan vermeye gittim 90larda çıktı sabahına muayene olmaya gittim 126 çıktı 2 3 gün sonra 640 çıktı 3 gün sonra mı ne hatırlamıyorum 4000lere çıktı şuan var güzel gidiyor tutunmasını sağlıklı ilerlemesini izliyorum

Merhaba o değerle keseyi gördünüz mü

Çok sevindim Allah bağışlasın size sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin

Evet gördüm keseyi ama bebişi daha göremedim bakalım en son adet tarihim göre 2 gün sonra 6.haftaya giricem nasipse
Benimde adet düzensizliğim var şuan cuma günü betam 844 çıktı kese için ne zaman gitsem diye düşünüyodum demekki 4000 olunca gitsem görebilirim

Benimde adet düzensizliğim var şuan cuma günü betam 844 çıktı kese için ne zaman gitsem diye düşünüyodum demekki 4000 olunca gitsem görebilirim
Kuzucum zaten 1000ler oldugunda yüksek ihtimal görünüyor internete yazsan bile kaç değerde kese görünür diye çıkar benim fazla yukselmiş ben de anlamadım alttan gördüm zaten bakalım 6.haftaya dogru gidiyorum nasipse kalp atışını duycaz inşallah

Biliyorum ama çoğu kişi beta daha yüksek olunca görmüş o yüzden kafam karışmıştı

İnşallah dünyanın en güzel sesinide duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…