- 26 Mart 2022
- 285
- 80
- 18
- 37
- Konu Sahibi Hayal hayat 123
-
Benim yumurtlama gününden 10 gün sonra başladım test yapmaya 5 gün üst üste yaptım erken gebelik testi hepsi de pozitif çıktı çok kararsız bir insanim ben birde ya kanda çıkmazsa diyorum
[/QUOTE
Hamile misin peki şimdi?
Canım reglime 1 gün vardı yaptım ama bile isteye değil içimden birden geldi baktım direkt saniyede çıktı bi tane daha yaptım o silik çıktı ama sonradan belirginleşti sonra gece kan vermeye gittim 90larda çıktı sabahına muayene olmaya gittim 126 çıktı 2 3 gün sonra 640 çıktı 3 gün sonra mı ne hatırlamıyorum 4000lere çıktı şuan var güzel gidiyor tutunmasını sağlıklı ilerlemesini izliyorumPeki sen ne zaman kan vermeye karar verdin birde testi ne zaman yaptın
Merhaba o değerle keseyi gördünüz müCanım reglime 1 gün vardı yaptım ama bile isteye değil içimden birden geldi baktım direkt saniyede çıktı bi tane daha yaptım o silik çıktı ama sonradan belirginleşti sonra gece kan vermeye gittim 90larda çıktı sabahına muayene olmaya gittim 126 çıktı 2 3 gün sonra 640 çıktı 3 gün sonra mı ne hatırlamıyorum 4000lere çıktı şuan var güzel gidiyor tutunmasını sağlıklı ilerlemesini izliyorum
Bence biraz bekleyin diğer türlü daha zor oluyo acaba değerim yükselecek mi keseyi görebilecek miyim kalp atışını duyarmıyım diyeÇok teşekkür ederim ben biraz sabırsız biriyim yani zor dayanıyorum bir bilseniz
Evet gördüm keseyi ama bebişi daha göremedim bakalım en son adet tarihim göre 2 gün sonra 6.haftaya giricem nasipseMerhaba o değerle keseyi gördünüz mü
Çok sevindim Allah bağışlasın size sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsinCanım reglime 1 gün vardı yaptım ama bile isteye değil içimden birden geldi baktım direkt saniyede çıktı bi tane daha yaptım o silik çıktı ama sonradan belirginleşti sonra gece kan vermeye gittim 90larda çıktı sabahına muayene olmaya gittim 126 çıktı 2 3 gün sonra 640 çıktı 3 gün sonra mı ne hatırlamıyorum 4000lere çıktı şuan var güzel gidiyor tutunmasını sağlıklı ilerlemesini izliyorum
Benimde adet düzensizliğim var şuan cuma günü betam 844 çıktı kese için ne zaman gitsem diye düşünüyodum demekki 4000 olunca gitsem görebilirimEvet gördüm keseyi ama bebişi daha göremedim bakalım en son adet tarihim göre 2 gün sonra 6.haftaya giricem nasipse
Kuzucum zaten 1000ler oldugunda yüksek ihtimal görünüyor internete yazsan bile kaç değerde kese görünür diye çıkar benim fazla yukselmiş ben de anlamadım alttan gördüm zaten bakalım 6.haftaya dogru gidiyorum nasipse kalp atışını duycaz inşallahBenimde adet düzensizliğim var şuan cuma günü betam 844 çıktı kese için ne zaman gitsem diye düşünüyodum demekki 4000 olunca gitsem görebilirim
Biliyorum ama çoğu kişi beta daha yüksek olunca görmüş o yüzden kafam karışmıştıKuzucum zaten 1000ler oldugunda yüksek ihtimal görünüyor internete yazsan bile kaç değerde kese görünür diye çıkar benim fazla yukselmiş ben de anlamadım alttan gördüm zaten bakalım 6.haftaya dogru gidiyorum nasipse kalp atışını duycaz inşallah
İnşallah dünyanın en güzel sesinide duyarsınızKuzucum zaten 1000ler oldugunda yüksek ihtimal görünüyor internete yazsan bile kaç değerde kese görünür diye çıkar benim fazla yukselmiş ben de anlamadım alttan gördüm zaten bakalım 6.haftaya dogru gidiyorum nasipse kalp atışını duycaz inşallah
Amin inşallah yaİnşallah dünyanın en güzel sesinide duyarsınız
1500lerde olabilir inanın yanlısı bilgi vermiyim şimdi sorun isterseniz bilir kişiye benim değerim yüksek diye göründüBiliyorum ama çoğu kişi beta daha yüksek olunca görmüş o yüzden kafam karışmıştı
Ay amin inşallah tek duam rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah herkes dualarmdaİnşallah dünyanın en güzel sesinide duyarsınız
Amin herkes inşallahÇok sevindim Allah bağışlasın size sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin
Bugün doktorumu aradım o da aynısını dedi yarın gideceğim inşallah görürüz keseyi1500lerde olabilir inanın yanlısı bilgi vermiyim şimdi sorun isterseniz bilir kişiye benim değerim yüksek diye göründü
Hadi inşallahBugün doktorumu aradım o da aynısını dedi yarın gideceğim inşallah görürüz keseyi
Kaçıncı gününüzde siniz siz pekiBugün doktorumu aradım o da aynısını dedi yarın gideceğim inşallah görürüz keseyi
Adet düzensizliği var en son 17 Şubat'ta oldum 40 gün olduKaçıncı gününüzde siniz siz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?