Gebelik

Sevde Kurban

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
900
164
53
34
Merhaba arkadaşlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 18 Mayıs'ta kahverengi akıntı ile başladı 19 Mayıs'ta hasta oldum. Yarın adet olmam lazım ama bu ay sol kasık ağrım çok fazla oldu. Bende dayanamadım gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama bel dakika içinde çıktı. İki saat sonra kahverengi akıntım oldu gene kimyasal olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20220615_182000.webp
    IMG_20220615_182000.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 82
Evet silik görünüyor ama bu pozitif olduğuna değil de sanki testin kuruma çizgisine de benziyor. Testi yarın tekrarlayın bence eğer kanamanız başlamadıysa

Evet silik görünüyor ama bu pozitif olduğuna değil de sanki testin kuruma çizgisine de benziyor. Testi yarın tekrarlayın bence eğer kanamanız başlamadıysa
Cevap için teşekkürler. Beş dakika içinde çıktı yani kuruma olamaz. Şuan kanama yok sadece adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var yani daha doğru sanki rahimde yara var sızlama gibi

Cevap için teşekkürler. Beş dakika içinde çıktı yani kuruma olamaz. Şuan kanama yok sadece adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var yani daha doğru sanki rahimde yara var sızlama gibi
Biraz daha bekleyin tekrar test yapın 5 dk içinde çıktı ise neden olmasın belki hamilelik vardır çok yenidir

Beş dk içinde ise kuruma çizgisi değildir tabi yarın bir daha tekrarlayın gittikçe koyulaşır umarım 🙏

İyi günler arkadaşlar adetim 4 gün gecikti üç gündür üst üste test yapıyorum hep negatif çıkıyor dört aylık bebeğim var ilişkimin üzerinden 15 gün falan geçti olsaydı birşey çıkardı diye düşünüyorum sizce nedendir doğumdan sonra böyle şeyler yaşayanlar var mı

Back
X