- Emoji Skoru
- 164
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Sevde Kurban
-
Cevap için teşekkürler. Beş dakika içinde çıktı yani kuruma olamaz. Şuan kanama yok sadece adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var yani daha doğru sanki rahimde yara var sızlama gibiEvet silik görünüyor ama bu pozitif olduğuna değil de sanki testin kuruma çizgisine de benziyor. Testi yarın tekrarlayın bence eğer kanamanız başlamadıysa
Biraz daha bekleyin tekrar test yapın 5 dk içinde çıktı ise neden olmasın belki hamilelik vardır çok yenidirCevap için teşekkürler. Beş dakika içinde çıktı yani kuruma olamaz. Şuan kanama yok sadece adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var yani daha doğru sanki rahimde yara var sızlama gibi
Beş dk içinde ise kuruma çizgisi değildir tabi yarın bir daha tekrarlayın gittikçe koyulaşır umarımCevap için teşekkürler. Beş dakika içinde çıktı yani kuruma olamaz. Şuan kanama yok sadece adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var yani daha doğru sanki rahimde yara var sızlama gibi
İnşallah bakalımBeş dk içinde ise kuruma çizgisi değildir tabi yarın bir daha tekrarlayın gittikçe koyulaşır umarım
Kan verdiniz miİyi günler arkadaşlar adetim 4 gün gecikti üç gündür üst üste test yapıyorum hep negatif çıkıyor dört aylık bebeğim var ilişkimin üzerinden 15 gün falan geçti olsaydı birşey çıkardı diye düşünüyorum sizce nedendir doğumdan sonra böyle şeyler yaşayanlar var mı